Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Katso Jari Sillanpään linnakeikka Fuengirolasta – vitsailua ja tunnelmointia videolla

Jari SIllanpää palasi lauantaina 27.4.19 keikkalavoille Sohailin linnassa Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla. Katso videolta konsertin tunnelmat ja lue lisää!

Julkaistu

@

Jari Sillanpää teki paluun keikkalavoille kuukausien tauon jälkeen. Tangokuningas esiintyi intiimissä konsertissa Espanjan Aurinkorannikolla, Fuengirolassa eilen lauantaina (27.4.19). Sillanpään herkkä konsertti Sohailin linnan upeissa puitteissa oli menestys, sillä paikalla oli liki 800 katsojaa.

“Ette tiiä, kuinka olen odottanut tätä hetkeä”, Jari Sillanpää aloitti.

“Tämä alkoi ehkä noin 15, 16… ehkä 17 vuotta sitten, kun kävelin täällä raunioissa mun tädin, mun siskon ja mun hyvän ystävän Pauliinan kanssa… ja kun näin nämä seinät, ajattelin että täällä haluaisin joskus pitää konsertin. Silloin täällä ei ollut sähköjä, ei vessoja eikä mitään.”

Sohailin linnassa oli mukavasti yleisöä, ja Sillanpään konsertti oli liki lopppuunmyyty.

Jari Sillanpään konsertti on avaustapahtuma koko kesän kestävälle Fuengirolan Marenostrum -konserttisarjalle. Linnan raunioiden lisäksi konserttikäyttöön kesän ajaksi valjastetaan myös linnan portille johtava rinne. Ulkolava sijaitsee upeasti Välimeren rannalla, rinteeseen rakennettuihin katsomoihin mahtuu lähes 20 000 ihmistä.

Kesän aikana lavalla konsertoivat esimerkiksi Bob Dylan ja Rod Stewart.Jari Sillanpää nautti paluukeikastaan Sohailin linnassa. Kuva: Facebook.

Oman konserttinsa aluksi Jari tervehti yleisöä ja toivotti tervetulleeksi suomeksi, ruotsiksi, espanjaksi ja jopa vitsaili norjaksi.

“Bienvenidos!” Jari huudahti iloisesti ja virnisti, että säestävä orkesteri on saanut tänään uuden nimen:

“Orkesteri Raunio!”

Videolla kuullaan ja nähdään mm. kappaleet Ihmisiä suviyössä, Nuoruus on seikkailu, LiaJuha Tapio -laina Eläköön, Apulanta-cover Halkeama.

Katso Jari Sillanpään keikat tästä.

Sukella Jari Sillanpään linnakeikan tunnelmaan:

 

Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.