Jari Sillanpää

Jari Sillanpää

 

Jari Veikko Sillanpää (s. 16. elokuuta 1965 Ludvika, Ruotsi) on ruotsinsuomalainen laulaja ja yksi Suomen tunnetuimmista iskelmätähdistä.

Jari Sillanpää on yli 820 000 myydyllä levyllään Suomen kolmanneksi parhaiten myynyt sooloartisti. Hän on voittanut useita laulukilpailuja ja musiikkipalkintoja.

Sillanpää nousi julkisuuteen tullessaan tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla 1995. Kilpailun jälkeen julkaistu nimikkoalbumi Jari Sillanpää on Suomen kaikkien aikojen myydyin äänite (yli 270 000 kopiota).


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Uusimmat Facebook-päivitykset

Julkaistu 18.10.2019 19.50

Jari Sillanpää

Kulku ihmisen -kiertueen lippuja myy www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi , tarkemmat tiedot keikoista ja lipuista osoitteesta www.jarisillanpaa.com.
Tervetuloa!!
... Lue lisääLue vähemmän

Kulku ihmisen -kiertueen lippuja myy www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi , tarkemmat tiedot keikoista ja lipuista osoitteesta www.jarisillanpaa.com.
Tervetuloa!!

Kommentoi Facebookissa

Joensuuhun lippu ostettu ja kovasti odotan konserttia... 😍👍👌 - Pelastit syksyni Jari! 🤗❤

Kuopioon liput ostettu 😍

Rovaniemelle pian ❤️

Lahti ja fanit mukana 🤩

Turussa nähdään! 👍😍

Mukana minä ja Vaimo ja pari muuta hyvää Ystävää.

Hyvinkäälle ja Musiikkitaloon liput ostettu, ja eturiviin.. 💕

Ehdottomasti paras mahdollinen artisti 🤗

Tullaan Jyväskylään 💗

Tornio Kemi alue odottaa sinua 😍

Rovaniemelle kans olis kiva

Milloin Lapissa olisi kiva kuulla

Kuopiossa tavataan 😍

Missä on kotiseutusi keikat? Joulu tai muu konsertti? Me odotamme Sinua!

Jyväskylä 👍♥️

Olen yrittänyt saada lippuja Helsinkiin EI ONNISTU!

Turku, odotan innolla.

Järvenpäähän liput hommattu, odotan innolla 😃

Turkuun on liput . Kauan toivottu .Kiitos Jari👍

Kyllä me olemme ostaneet ! HETI kun tuli myyntiin. Lahden tytöt lankkaa jo kenkiä! TERVETULOA!

Järvenpäähän on liput 💕

Voisit tulla Lappeenrantaan myös

Hesaan on liput ostettu

Olisipa lähempänä, harmi. 🇦🇽🇫🇮🌹

View more comments

Julkaistu 10.10.2019 15.08

Jari Sillanpää

Tervetuloa Rauhanpalatsiin! ... Lue lisääLue vähemmän

Tervetuloa Rauhanpalatsiin!

Kommentoi Facebookissa

KYLLÄ SINUA Odotetaan 3.11 LAHDESSA! Liput hankittiin jo heti ekapäivänä! Laulustasi iloa SAAMME! Lisäksi sun ihana olemus silmät hymy ja tarttuva nauru! Napakymppi veto JA-RI! TERVETULEMAS !

No mutta upea!

No tänne tullaan. Mahtavaa 😍😍👍💪

- Liian kaukana... 😭

Tuonne menen! 😍

Warum bist du so ferne!

Lahdessa tavaraan 3.11

Sinne tulen ❗

Veikka Orava Samuel Leipola

View more comments

Julkaistu 6.10.2019 17.36

Jari Sillanpää

NYT LIVENÄ Espanjassa, Radio Finlandiassa! ... Lue lisääLue vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Olipas mukava tuokio ❤

Hieno keskustelu 😊

❤️

Lataa lisää

Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
Kiertue: Kulku ihmisen
ke 23/10/19 Hyvinkää Hyvinkääsali
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42,50€. Osoite: Kauppatori 1. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
to 24/10/19 Hämeenlinna Verkatehdas
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42€. Osoite: Paasikiventie 2. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
la 26/10/19 Turku Turun konserttitalo
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42€. Osoite: Aninkaistenkatu 9. Tanssipaikan puhelin: 02 262 0333. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
su 27/10/19 Pori Promenadikeskus
Kellonaika: 15.00. Lippu: 42€. Osoite: Yrjönkatu 17. Tanssipaikan puhelin: 0600 007007. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
to 31/10/19 Kouvola Kuusankoski-talo
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42€. Osoite: Kymenlaaksonkatu 1. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
la 02/11/19 Helsinki Musiikkitalo
Kellonaika: 15.00. Lippu: alk. 43€. Osoite: Mannerheimintie 13 A. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
su 03/11/19 Lahti Sibeliustalo
Kellonaika: 15.00. Lippu: 42,50€. Osoite: Ankkurikatu 7. Tanssipaikan puhelin: 03 81411. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
ke 06/11/19 Kuopio Kuopion Musiikkikeskus
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42,50€. Osoite: Kuopionlahdenkatu 23. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
to 07/11/19 Jyväskylä Jyväskylän paviljonki
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42,50€. Osoite: Lutakonaukio 12. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
pe 08/11/19 Järvenpää Järvenpää-talo
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42,50€. Osoite: Hallintokatu 4. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
ke 13/11/19 Tampere Tampere-talo
Kellonaika: 19.00. Lippu: alk. 38€. Osoite: Yliopistonkatu 55. Tanssipaikan puhelin: 03 2434111. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
to 14/11/19 Kerava Kerava-sali
Kellonaika: 19.00. Lippu: 42€. Osoite: Keskikatu 3. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.
la 16/11/19 Joensuu Carelia-sali
Kellonaika: 17.00. Lippu: 42€. Osoite: Yliopistokatu 4. Kulku ihmisen -konserttikiertue. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin. Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä. Osta liput tästä.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin. 

 

 

 


Laihdu kupillisella kahvia! Hoikistu terveellisesti ja vaivattomasti Coffee Zerolla. Kokeile 1kk vain 19€, ilman sitoutumista.

Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE