Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kuopiolaislääkäri teki koronajoulun hittivideon: “Ei koskea saa, ei halata saa” – katso

Laulava ylilääkäri sanoitti tutun joululaulun koronahenkisesti: Joulupukki matkaan ei käy -videosta tuli huikea some-hitti. Lue lisää ja katso!

Julkaistu

@

“Siis ei yskiä saa, ei niiskuttaa saa

Jos sä niin teet, katse sinut tappaa”

Kuopiolaisen ylilääkärin sanoittama ja esittämä koronaversio tutusta joululaulusta on noussut valtavaksi some-hitiksi. Joulupukki matkaan ei käy -kappale kertoo rehellisen humoristisesti poikkeuksellisesta koronajoulusta.

Kappaletta on katsottu satojatuhansia kertoja Facebookissa ja Youtubessa.

Kappaleen on tehnyt Kuopion yliopistollisen sairaalan operatiivisen keskuksen palvelukeskusjohtaja ja vastaava ylilääkäri Tatu Kemppainen. Tatu esiintyy videolla pukkiasussa.

Laulava ylilääkäri kertoo Ylen haastattelussa, että videon inspiraationa oli huoli joulupukin sekä varsinkin vanhempien ihmisten terveydestä joulun aikaan.

“Pukki on kuitenkin vanhempi herrasmies ja vatsakas. En tunne häntä tarkemmin, mutta hänellä voi olla myös verenpainetautia tai sokerit ja rasvat vähän koholla. Hänellä voi olla riski sairastua vakavampaankin koronainfektioon”, Tatu Kemppainen sanailee Ylen jutussa.

“Joulupukki matkaan ei käy

Ken koronan saa, sen Barbie myös saa

Meitä monta on pientä odottajaa

Joulupukki matkaan ei käy

Pukki rokotteet hienot lapsille tois

Jos Euroopan lääkevirasto sois

Vaan joulupukki matkaan ei käy

Ei perheet luona kuusen

nyt juhlaa viettää voi

kun kuntain rajat suljetaan

Ja ambulanssin pillit soi

Siis ei yskiä saa, ei niiskuttaa saa

Jos sä niin teet, katse sinut tappaa

Joulupukki matkaan ei…

Joulupukki matkaan…

Joulupukkikaan nyt matkaan ei käy!”

Tatu Kemppainen on entinen Leningrad Cowboys -kitaristi. Kuva: Facebook.

Suomalaisille Kemppainen lähettää lääkärin terveiset: pidetään turvavälejä, pestään kädet, käytetään kasvomaskeja.

“Koetetaan järjestää asiamme niin, että meillä kaikilla olisi hyvä ja turvallinen olla – erityisesti meidän mummoilla, ukeilla ja muilla, joilla on suurempi riski sairastua.”

Kemppaisella on vahva musiikitausta: ennen lääketieteellistä uraansa hän musisoi legendaarisen Leningrad Cowboys -yhtyeen kitaristina.


NAANTALIN KYLPYLÄ on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Varaa lomasi heti tästä edulliseen etuhintaan!
Haaveiletko paremmasta unesta? Kokeile 8hours melatoniinilla: luonnollinen reseptivapaa univalmiste. Klikkaa ja kokeile: SAAT 50% ALENNUKSEN ensimmäisestä paketista!
Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Klikkaa, ihastu ja tilaa!
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.