Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Odotus palkittiin: Teuvo Oinas laulaa uutuussinkullaan vetävästi Lapin kaihosta – kuuntele

Teuvo Oinakselta on tulossa myös uusi tangovideo. Kuuntele jalan alle menevä Lähettiin Lappiin.

Julkaistu

@

Teuvo Oinas on julkaissut aivan uutta musiikkia. Pidetyn tangokuninkaan uusi sinkku on nimeltään Lähettiin Lappiin. Jalan alle menevä foksi-kappale on ehtaa tanssimusiikkia, jossa soi Teuvon rakkaus pohjoisen kotiseutuunsa.

Teuvo, 66, on asettunut Jyväskylään, mutta on sydänjuuriaan myöten Lapin mies. Hän varttui Ylitornion kuntaan kuuluvassa Raanujärven kylässä. 15-vuotiaana Teuvo muutti perheensä kanssa Lapista Ruotsin puolelle. 

“Tulipas sitä oltua kotiseudullani Raanujärvellä koko heinäkuu ja työn merkeissä kun nuo keikat on peruttu. Tuntuu hieman haikealta ettei saa tanssittaa ja laulaa teille livenä. Mutta korona ei koskaan tule tappamaan Tangoa”, Teuvo kertoili kesäkuulumisiaan.

→ Lue myös: Merkkipäiväänsä viettävä Teuvo Oinas kiittää vanhempiaan: “Kiitos musikaalisuuden lahjasta”

Vuosi sitten marraskuussa (2019) laulaja sai ikimuistoisen syntymäpäivälahjan: kunta nimesi Teuvon mukaan kokonaisen tien hänen kotikylälleen Ylitornion Raanujärvelle.

“Olen Lahdenperän poika, se on pienen Raanujärven vielä pienempi sivukylä”, Teuvo kertoo.

→ Lue myös: Teuvo Oinas sai synttärilahjaksi Ylitorniosta oman tien: “Vuodet eivät menoa hidasta”

Tangovideo tulossa

Vuoden 1986 tangokuninkaalta ilmestyi viime huhtikuussa kokonainen tango-albumi nimeltään Erottamattomat – Teuvo Oinas ja Tango, jossa on kaksitoista tangoa 60-luvulta.

Nyt julkaistu Lähettiin Lappiin -sinkku antaa osviittaa tulevista julkaisusta, sillä Teuvo on ahkeroinut myös musiikkivideon kuvauksissa.

Kuten tangovideolta julkaistulla maistiaisella näkyy, siinäkin on Lappi hyvin edustettuna nuotiokahvien ja luonnollisen tunnelman muodossa.


Rentoudu ja nauti Ruissalon kylpylässä Turussa! Varaa ihana kylpylälomasi nyt parhaaseen etuhintaan – klikkaa heti!
Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Klikkaa, ihastu ja tilaa!
Haaveiletko paremmasta unesta? Kokeile 8hours melatoniinilla: luonnollinen reseptivapaa univalmiste. Klikkaa ja kokeile: SAAT 50% ALENNUKSEN ensimmäisestä paketista!
Äänikirja hurmaa. Kokeile Storyteliä nyt ILMAISEKSIi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Klikkaa heti.