Ota yhteyttä

Tanssilavat

Kuopioon uusi tanssifestari – Saija Tuupanen, Hurma, Taikakuu, Kyösti…

Julkaistu

@

Taikakuu tähdittää Rauhalahden lauantaita.

Kuopiossa järjestetään uusi kaksipäiväinen tanssi- ja iskelmämaraton. Rauhalahden Iskelmäfestariksi –nimetty tapahtuma järjestetään perjantaista lauantaihin 28. – 29. syyskuuta Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Ensi kertaa järjestettävästä tapahtumasta on tarkoitus luoda jokavuotinen tapahtuma. Festivaalin ideana on kehittää Kuopion seudulla ympärivuotista tanssi- ja iskelmäkulttuuria ja tarjota yhdellä kertaa useamman tähtiesiintyjän kattaus musiikin ystäville.

Tapahtuman pääesiintyjinä Iskelmäfestareilla ovat perjantaina 28.9. tämän hetken tanssimusiikin ykkösnimet Saija Tuupanen & eXmiehet sekä Kyösti Mäkimattila & Varjokuva. Lauantaina yhtyevetoisessa illassa nähdään orkestereiden kermaa, Taikakuu, Hurma ja Tanssiorkesteri Polte. Tanssia Iskelmäfestereilla on tauotta kolmella parketilla: bändien ja artistien lisäksi DJ Anna ja DJ Ismo soittavat salsaa, lattareita ja parhaimpia tanssihittejä. Yleisö pääsee estradille myös karaoketanssien myötä. Tapahtuman aikana on tanssikursseja, tanssikenkien, -mekkojen ja korujen myyntiä.

Pitkäaikaisena viihde- ja tanssitalona olemme mielellämme kehittämässä uusia tapahtumia alueelle ja samalla pääsemme

Kyösti Mäkimattila tanssittaa perjantaina.

ylläpitämään kotimaista tanssikulttuuria. Suuri viihtyisä tapahtuma tanssi- ja iskelmämusiikista kiinnostuneille vetää varmasti paikalle väkeä yli maakuntarajojen”, kertoo ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen.

“Koko tapahtuman ajan jossain päin taloa tapahtuu, joko elävän musiikin siivittämänä tai dj-vetoisesti, parhaimmillaan jopa kolmella parketilla yhtä aikaa. Mukana on myös tanssinopetusta, sekä alkeita että edistyneemmille tarkoitettuja kursseja. Monet tanssin harrastajat haluavat myös harjoittaa ja parantaa nykyisiä taitojaan.”

Rauhalahti Iskelmäfestarit
Pe-la 28. -29.9.2018
Kylpylähotelli Rauhalahti

Liput alk. 1 pv. 18 / 20 e. 2 pv 32 / 36 e (Lippuagentti ja Rauhalahti).


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *