Ota yhteyttä

Media

Kyösti Mäkimattila Seiskassa: “Olen jouluhöösääjä” – tekee itse piparitalon ja possunmakkaraa

Kyösti Mäkimattila tunnustatuu Seiskassa armottomaksi jouluihmiseksi, joka tykkää tehdä itse herkkuja ja myös ostella lahjoja. Lue lisää!

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattila sanoo olevansa henkeen ja vereen jouluihminen. Suosittu tangokuningas kertoo uudessa Seiskassa odottavansa malttamattomana joulua.

Kyösti jää “pitkään odotetulle” joululomalleen joulukuun puolivälin jälkeen. Kyöstin ja Varjokuvan viimeinen keikka ennen pyhiä on Viking Gracella 15.-17.12.

Sitä ennen Kyösti ehtii tanssikeikkojen lisäksi laulaa Joulun valoa -kirkkokonserttikiertueellaan.

→ Lue myös: Kyösti Mäkimattila joulun kirkkokiertueelle: “Haluan ravita sielun hyvinvointia”

Mainos

Kyösti tunnustautuu myös jouluherkkujen ystäväksi – ja loihtijaksi.

“Tykkään perinteisistä jouluruuista, ja olen nyt useana vuonna tehnyt itse possunmakkaraa. Olen lisäksi tehnyt omin pikku kätösin piparkakkutalon 8-vuotiaasta lähtien eli jo 35 vuoden ajan”, Kyösti kertoo Seiskassa.

“Tykkään joululahjojen ostamisesta”

“Olen sellainen jouluhöösääjä, tykkään yli kaiken joululahjojen ostamisesta!”

Kyösti tunnetaan myös itsetehdystä  joulukalenterista, johon hän piirtää joka päivä uuden, tyylikkään kuvan ja julkaisee sosiaalisessa mediassa. Perinne jatkunee tänäkin vuonna.

→ Lue myös: Kyösti Mäkimattilan piirtämä joulukalenteri hurmaa – kuuntele myös uusi joululaulu

Katso Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan keikat tästä.

 


Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!