Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Kyösti Mäkimattila joulun kirkkokiertueelle: “Haluan ravita sielun hyvinvointia”

Kyösti Mäkimattila lähtee joulukuussa tunnelmalliselle kirkkokiertueelle. “Rakennan illan draaman kaaren omalla tyylilläni”, Kyösti lupaa.

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattila lähtee joulukuussa kirkkokiertueelle. Karismaattinen tangokuningas aloittaa kiertueensa Säkylän kirkosta tiistaina 3.12. Tunnelmalliset konsertit nähdään Säkylän lisäksi Kauhajoella, Forssassa, Nivalassa, Oulussa ja Rovaniemellä.

Kiertueella kuullaan kappaleita mm. hänen viime vuonna ilmestyneeltä Joulun valoa -EP:ltään sekä vuonna 2014 ilmestyneeltä Joulumuistoni-albumilta.

→ Lue myös: Paljon isoja joulukiertueita julki: Antti Ketonen, Aki & Teijo, Tommi & Sani, Teemu & Diandra…

Mainos

Rakastettuja klassikoita ja harvinaisia helmiä

Joulumuistoni-orkesterin kanssa kiertävä Mäkimattila on rakentanut konserttien ohjelmiston huolella. Pääpaino on valikoiduissa rakastetuimmissa joululauluissa, mutta konserteissa kuullaan myös harvinaisempia helmiä ja Mäkimattilan itsensä kirjoittamia kappaleita.

Kyöstin aiempien vuosien joulukonserttien on kuvattu tarjoavan jopa meditatiivisia kokemuksia.

“On hienoa päästä jälleen kirkkoihin esiintymään. Pyrin siihen, että Joulun valoa -konsertit tarjoavat kuulijoille mahdollisuuden rauhoittua hetkeksi arjen kiireestä. Uskon, että ihmisillä on hengen ja mielen lisäksi sielu, jonka hyvinvointia haluan ravita”, Kyösti lupaa.

“Luvassa ei kuitenkaan ole uskonnollisessa mielessä hengellisiä konsertteja, vaan rakennan illan draaman kaaren omalla tyylilläni.”

→ Lue myös: Kyösti Mäkimattila hurmaa hevosmiehenä: “Namu naapurimiäs” – katso hieno runovideo

Joulun valoa -joulukonserttikiertue

Ti 3.12. Säkylä, Säkylän kirkko
Ke 4.12. Kauhajoki, Kauhajoen kirkko
La 7.12. Forssa, Forssan kirkko
Ti 10.12. Nivala, Nivalan kirkko
Ke 11.12. Oulu, Oulujoen kirkko
To 12.12. Rovaniemi, Rovaniemen kirkko

Konsertit klo 19. Liput alk. 27,50€.

Katso kaikki Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan keikat tästä (mukana myös Joulun valoa -kiertue suorine lippulinkkeineen).

 
Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.