Ota yhteyttä

Media

Lapin kesä sai Vesa-Matti Loirin kyyneliin: “Suomalaisen tv-viihteen huippuhetkiä” – katso

Uudenvuoden liikuttavin ja kaunein esitys on tässä: katso Laulu rakkaudelle -ohjelmassa esitetty Lapin kesä -yllätys Vesa-Matti Loirille ja lue lisää!

Julkaistu

@

Vesa-Matti Loiri sai kokea tunteellisen yllätyksen televisiossa uudenvuodenpäivänä (1.1.21), kun hän vieraili MTV3:n Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Legendan kokema tunnemyrsky ja tv:ssä upeasti toteutettu Lapin kesä -versiointi on saanut katsojilta valtavasti suitsutusta.

Esimerkiksi Joel Hallikainen kuvasi tapausta “suomalaisen tv-viihteen huippuhetkiksi”. Ilkka “Ile” Vainio taas totesi yksikantaan, että “TV-klassikkoesitys 2021 on jo tässä!”.

Ensin Loiri sai kuulla Rajattomat-yhteen hivelevän kauniin a cappella -version Loirin yhdestä tunnetuimmasta hitistä Lapin kesä.

Mainos

Seuraavaksi saksofonisti Jukka Perko fiilisteli lavalla niin, että Vesku pyyhki silmäkulmiaan.

Kolmannen yllätyksen tarjosi näyttelijä Esko Salminen, joka lausui Shakespearen runon. Vesku ja Esko ovat vanhoja kavereita 1960-luvulta asti.

“Ei jumalauta”, Vesku henkäisi.

“Sinä näytät hämmentyneeltä, poikani, niin kuin olisit pelästynyt. Ei enää hätää, esitys on päättynyt”, Esko Salminen tyynnytteli humoristisesti.

“Vielä jos jaksettais tehdä joku pyörätuolirooli”

“Ohoh, nyt kolahti”, Loiri myönsi.

Mainos

“Tää matka jatkuu. Vielä jos jaksettais tehdä joku pyörätuolirooli, niin mä ainakin suostun.”

Laulu rakkaudelle nähdään MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.


Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
NAANTALIN KYLPYLÄ on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Varaa lomasi heti tästä edulliseen etuhintaan!
Äänikirja hurmaa. Kokeile Storyteliä nyt ILMAISEKSI kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Klikkaa heti.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Mainos