Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tommi Soidinmäki avasi uudenvuoden menosinkulla: “Tsemppibiisi meille kaikille” – kuuntele

Tommi Soidinmäen uusi Soronoo-sinkku on esimakua tulevalta albumilta. Saunaralli taas nimettiin kaikkien aikojen tanssihitiksi. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki julkaisi uudenvuoden kunniaksi uutta musiikkia. Tangokuninkaan tuore ja menevä sinkku on nimeltään Soronoo.

Kappaleen on tehtaillut Tommille mittatilaustyönä hänen vakiotiiminsä: sanoittaja Sana Mustonen sekä säveltäjä, Helsinki Recordsin toimitusjohtaja ja tuottaja Maki Kolehmainen, jonka kanssa Soidinmäki on tehnyt menestyksekästä uraa viimeisten kolmen vuoden ajan.

Tommi on kertonut, että oli jopa aikeissa lopettaa koko laulajan uransa, kunnes yhteistyö Maki Kolehmaisen kanssa muutti kaiken.

→ Lue myös: VIDEO: Tommi Soidinmäki viettää koronakesää kotona: “Kova into on takaisin lavoille”

“Vahva melodia ja hyviä kielikuvia”

Tommi toivoi Makilta marraskuussa tsemppibiisiä kaikille meille tämän hyvin vaikeankin vuoden jälkeen.

“Periksi ei pidä antaa”

“Kuulemma parissa päivässä syntyi Sanan teksti, johon jälleen kerran heti tykästyin. Erittäin hyviä kielikuvia, joita harvemmin on kuultu. Periksi ei pidä antaa – sen koen olevan laulun sanoma!” Tommi kuvailee.

“Lisäksi Makin vahva melodia sekä loistavan viulistin Elisa Järvelän stemmat täydentävät kappaleen ehyeksi kokonaisuudeksi.”

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki avioerostaan: “Elämäni raskaimmat kuukaudet”

Saunarallista tuli kaikkien aikojen tanssihitti

Tommi Soidinmäki on saanut parin viime vuoden aikana runsaasti uutta fani- ja kuulijakuntaa uudistuneella ilmeellä sekä uudella soundillaan. Hittejä on tullut tasaiseen tahtiin, kuten mm. Päivä jälkeen sen, Kartta, Vahvemmaksi sekä tietysti Saunaralli, joka valittiin juuri kaikkien aikojen tanssihitiksi.

“Sain tänään huikeita uutisia: Saunaralli on valittu kaikkien aikojen tanssihitiksi olemalla Tätä Suomi tanssii -listalla peräti huikeat yli kaksi vuotta!” Tommi iloitsi uudenvuoden alla.

Soronoo jatkanee samalla tiellä.

Kappale uumoilee Tommin uutta, yhdeksättä pitkäsoittoa, joka julkaistaan ensi vuonna.

→ Lue myös: Onko tässä hauskin video ikinä: Tommi Soidinmäki on tossun alla hulvattommalla uutuusvideolla

Tommi Soidinmäki on vuoden 2004 tangokuningas. Keikkojen ja konserttien lisäksi hän on esiintynyt myös teatterissa ja musikaaleissa.

Jatka lukemista
Mainos