Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Katja Karisukin uutuus kutsuu seinäruusutkin parketille: “Jättää lämpimän kokovartalokokemuksen”

Tanssiorkesteri Fernandan laulusolistin Katja Karisukin uutuussinkku keinahtelee latinosävelin. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Tanssiorkesteri Fernandan uusi, valovoimainen solisti Katja Karisukki julkaisi tänään perjantaina (8.1.21) uutta musiikkia. Katjan uutuussinkun nimi on Ihmeiden yö.

Pehmein latinovaikuttein maustettu vetävä sävelmä vie kuulijan välittömästi tanssilattian pyörteisiin. Levy-yhtiön tiedotteen mukaan Katjan “taidokas laulu kutsuu loputkin seinäruusut mukaan tanssiin!”

Ihmeiden yö on jatkoa hyvin alkaneelle yhteistyölle palkitun säveltäjä-sanoittaja Minna Miettisen kanssa. Karisukin ja Miettisen yhteistyö alkoi kesällä 2020 julkaistusta Tule ja vie -singlestä.

→ Lue myös: Katja Karisukki iloisesta lattarisinkustaan: “Tämän kesän tanssihitti” – kuuntele ja keinu mukana

Laadukkaasta tuotannosta vastaa Halavamusic`n Miri Miettinen.

Katja sanoo iloisevansa yhteistyöstä säveltäjä-sanoittaja Minna Miettisen kanssa.

“Silloin kun kuulin Ihmeiden yö -demon, olin siltä istumalta myyty. Paras lopputulos tulee ehdottomasti siitä, kun lauluteksti ja laulajan sydän kohtaavat, lopun aistii kuulija. Ihmeiden yö ei jätä ketään kylmäksi. Se jättää lämpimän kokovartalokokemuksen ja toiveen hetkestä, joka kestäisi ikuisesti”, Katja kuvailee suorastaan runollisesti.

Minna Miettinen on hyvästä yhteistyöstä yhtä innoissaan.

“On onnekasta päästä tekemään Katja Karisukille musiikkia, Katjan upea laulu ja tulkinta sopivat tähän sävellykseeni täydellisesti! Säveltäjän ja sanoittajan tanssikenkiä alkaa kuumottaa kuunnellessa. Halusin tehdä iskelmämusiikin kuulijoille vauhdikkaan kappaleen, ripauksella etelän sambamausteita.”

“Vauhdikas kappale ripauksella sambamausteita”

Katja Karisukki aloitti Tanssiorkesteri Fernandan laulusolistina vuosi sitten, vuoden 2020 tammikuussa.

→ Lue myös: Katja Karisukki Tanssiorkesteri Fernandan solistiksi: “Aivan mahtavaa!”

Katja Karisukki on ypäjäläinen laulaja- ja lauluntekijä. Hän on Laila ja Olavi -kisan voittaja ja tuttu myös tv:n The Voice of Finlandista.

Vuonna 2003 perustettu Fernanda soittaa iloista, perinteistä tanssimusiikkia.


NAANTALIN KYLPYLÄ on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Varaa lomasi heti tästä edulliseen etuhintaan!
Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Klikkaa, ihastu ja tilaa!
Äänikirja hurmaa. Kokeile Storyteliä nyt ILMAISEKSI kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Klikkaa heti.
Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!