Lea Laven: “Uusi perheenjäsen on pitänyt poissa keikoilta” – katso videohaastattelu

Lea Laven: “Uusi perheenjäsen on pitänyt poissa keikoilta” – katso videohaastattelu

Lea Laven: “Uusi perheenjäsen on pitänyt poissa keikoilta” – katso videohaastattelu

Lea Laven kertoo uuden perheenjäsenen pitävän laulajalegendan kiireisenä. Naantalissa asuvalla Lealla on nimittäin 7 kuukauden ikäinen koiranpentu.

“On ollut ihana olla kotona hoitamassa sitä niin kauan kun se on vielä pieni. Mutta täytyyhän sitä ihmisen töihin lähteä, jos meinaa pysyä jotenkin pystyssä”, Lea nauraa.

Lea keikkailee enää 1-2 kertaa kuukaudessa, välillä tosin enemmän ja välillä vähemmän.

“Aina se on kiva lähteä töihin pitkästä aikaa.”


Nivelkivut nyt pois Suomen Terveysravinnon tehokkaan Nivel C10 avulla - 120 kapselia (2kk annos) vain 35,70€. Tilaa heti tästä!

Lea Laven sanoo nauttivansa talvesta.

“Tällaisesta oikeasta talvesta. Naantalin rannassa ei ole ikinä ollut sellaisia lumivuoria kuin nyt. En ole hiihtäjätyyppiä, mutta kunhan jäälle uskaltaa mennä, niin sitten sinne koiran kanssa.”

Kunnostaan 70-vuotias tähtiartisti huolehtii ulkoilulla.

“Ulkoilen hirveän paljon, kävelen koiran kanssa 8-10 kilometriä päivässä. En muuten oikeasti tee mitään. Katselen televisiota, luen, teen ristikoita. Kaikkia sellaisia kuntoilulajeja!”

Lea esiintyi viime viikolla Viking XPRS -risteilyillä Helsingistä Tallinnaan. Tiistaina 5.2. hän tähdittää Tanssi kanssain -tv-taltiointia Europalla.

“Kesällä on muutama lavakeikka. On hyvä palautella mieleen nostalgiaa, ja erityisesti ne lavojen maisemat ovat ihanat.”

Katso Lea Lavenin keikat tästä.

KATSO Lea Leavenin iloinen videohaastattelu:


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Lähde ladulle tai rinteeseen - suomalaisen Haltin laadukkaat tuotteet kruunaavat ulkoilusi. Klikkaa tästä verkkokauppaan.
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

 

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesi