Lea Laven

Lea Laven

Lea Lavenin maineikas ura on lähtenyt käyntiin jo 1960-luvulla 7 Seinähullun veljeksen riveissä. Ensimmäinen levy (Se jokin) ilmestyi vuonna 1969 ja sen jälkeen Lea  on levyttänyt 21 levyä.

Lean hittiputkessa soi mm. Ei oo, ei tuu, Tumma nainen ja Soley soley. Lea Laven oli vuonna 2000 mukana Leidit lavalla -kiertueella yhdessä Katri Helenan, Paula Koivuniemen ja Marion Rungin kanssa. Kiertue oli todellinen yleisömenestys. Vuonna 2009 Lea vastaanotti arvostetun Kullervo Linna-palkinnon.

Lea valloittaa tanssilavoja tummalla upealla äänellään.


Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
la 27/07/19 Paavola Ruokolahden lava
Kellonaika: 20.30. Lippu: 15€. Osoite: Limingantie 197. La tanssit klo 20.30-01.
Kiertue: Sinivalkoiset tangot
la 21/09/19 Tampere Sampola
Kellonaika: 16.00. Lippu: alk. 31€. Osoite: Sammonkatu 2. Sinivalkoiset tangot -konsertti. Kalle Jussila laulaa tunnettuja suomalaisia tangoja mm. Satumaa, Kotkan Ruusu. Säestyksestä vastaa Quattro-orkesteri. Mukana Aikamiehet ja Lea Laven. Osta liput tästä.
pe 11/10/19 Seinäjoki Seinäjoki-sali
Kellonaika: 19.00. Osoite: Kalevankatu 35. Sinivalkoiset tangot -konsertti. Kalle Jussila laulaa tunnettuja suomalaisia tangoja mm. Satumaa, Kotkan Ruusu. Säestyksestä vastaa Quattro-orkesteri. Mukana Susanna Heikki.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Suomen vahvin melatoniini auttaa nukahtamaan nopeasti - 4kk kapselit vain 12,50€/kk!
Paljastamme verkkokauppojen alekoodit! Katso ja säästä nettishoppailullasi. Tunnettujen suosikkikauppojen kovimmat tarjoukset!
TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook5k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE