Lea Laven

Lea Laven

Lea Lavenin maineikas ura on lähtenyt käyntiin jo 1960-luvulla 7 Seinähullun veljeksen riveissä. Ensimmäinen levy (Se jokin) ilmestyi vuonna 1969 ja sen jälkeen Lea  on levyttänyt 21 levyä.

Lean hittiputkessa soi mm. Ei oo, ei tuu, Tumma nainen ja Soley soley. Lea Laven oli vuonna 2000 mukana Leidit lavalla -kiertueella yhdessä Katri Helenan, Paula Koivuniemen ja Marion Rungin kanssa. Kiertue oli todellinen yleisömenestys. Vuonna 2009 Lea vastaanotti arvostetun Kullervo Linna-palkinnon.

Lea valloittaa tanssilavoja tummalla upealla äänellään.


Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
pe 04/10/19 Helsinki Hotelli Rantapuisto
Osoite: Furuborginkatu 3. Superwood-festivaali. Lea esiintyy: Woodtour on Paola Suhosen kuratoima, 2,5 tunnin mittainen, taianomainen metsäretki, jossa eturivin artistit ja yllättävät taiteilijat ilmestyvät salaisiin rastipisteisiin hetken minikeikkojen ajaksi. Suuren suosion saavuttaneelle uniikille keikkaseikkailulle otetaan rajattu määrä osallistujia. Osallistujat arvotaan lippujen ostajien kesken Osta liput tästä.
ma 07/10/19 - ti 08/10/19 Helsinki Viking Gabriella
Osoite: Katajanokanlaituri 8 (Katajanokan terminaali). Osta liput tästä.
Kiertue: Suurtanssit-risteily
su 15/12/19 - ma 16/12/19 Helsinki Europa
Osoite: Tyynenmerenkatu 8 (Länsiterminaali 1). Suurtanssit-risteily. Suomen suosituinta tanssiristeilyä juontavat Eeva Malin ja Jari Peltomäki. Kaksi upeaa artistia/orkesteria ja orkesteria, visoja ja hyvää tunnelmaa. Vuoden 2019 viimeinen Suurtanssit-risteily: Lea Laven & Omega sekä Charles Plogman & Rosette. Vuonna 2020 jatketaan taas, heti 19.1.20. Osta liput tästä.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Suomen vahvin melatoniini auttaa nukahtamaan nopeasti - 4kk kapselit vain 12,50€/kk!
Paljastamme verkkokauppojen alekoodit! Katso ja säästä nettishoppailullasi. Tunnettujen suosikkikauppojen kovimmat tarjoukset!
TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE