Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Löikö Mörkö sisään? Katso tästä kulta-Leijonien upea kisabiisi ja -video feat. Antero Mertaranta

Tässä se nyt on: Leijonien kevään 2019 MM-kisojen uusi hittibiisi Löikö Mörkö sisään feat. Antero Mertaranta. Katso virallinen musiikkivideo ja kuuntele Leijonien kisabiisi!

Julkaistu

@

Tässä se nyt on: Leijonien kevään 2019 MM-kisojen uusi hittibiisi Löikö Mörkö sisään feat. Antero Mertaranta.

Voit katsoa tunteita nostattavan musiikkivideon alta. Suomihan voitti lauantaina (25.5.19) huippujännittävän välieräottelun Slovakin MM-kisoissa Venäjää vastaan 0-1. Ottelun ratkaisumaalin (ja ainoan!) teki Leijona-kapteeni Marko “Mörkö” Anttila.

Peräti 203-senttinen Mörkö-Marko on kappaleensa ansainnut!

Sunnuntain (26.5.2019) MM-finaalissa Kanadaa vastaan Mörkö jatkoi hurjaa tahtiaan ja iski kaksi maalia NHL-tähtien verkkoon ja johdatti Suomen riemastuttavaan maailmanmestaruuteen.

Suomi löi Kanadaan 3-1, kun Harri Pesonen ratkaisi lopussa. MM-kulta 2019 on Leijonien kolmas.KATSO Löikö Mörkö sisään feat. Antero Mertaranta, Leijonat 2019 (video: Läykkä Films):

 
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *