Ota yhteyttä

Orkesterit

“Jumalaista miestä” V2:sta etsinyt nainen pettyi – Taikakuun Juha Metsäperäkin huhuili lavalla

Julkaistu

@

Julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa on parin päivän ajan kuhistu romanttisesta lehti-ilmoituksesta, joka julkaistiin Tyrvään Sanomissa torstaina (21.2.19). Ilmoituksessa nimimerkki “Seuraava elämä on nyt” etsi Ikaalisissa marraskuussa vuonna 2014 tapaamaansa “jumalaista miestä”.

Naisen mukaan mies tanssitti hänet taivaisiin ja toivoi, että tämä tulisi tapaamaan häntä lauantaina 23. helmikuuta harjavaltalaiselle V2-tanssipaikalle.

Tyrvään Sanomissa 21.2. julkaistu romanttinen ilmoitus herätti keskustelua.

Tumma, 180 cm, vahva tanssiote…

Tyrvään Sanomien tavoittama nainen oli niin vaikuttunut vammalalaisen miehen tanssitaidoista, että kaipasi niitä vielä neljän vuoden jälkeenkin. Joskin muutamat somen irvileuat heittivät, että naisen täytyy olla taatusti hidas hämäläinen, kun noin kauan on kestänyt syttyä…

“Tanssitettavana tunsin liiteleväni, eikä minun tarvinnut kuin seurata häntä. Tanssihuuma oli niin lamaannuttava, etten kysynyt edes hänen nimeään”, nainen kertoi Tyrvään Sanomissa.

“Hän on tumma, noin 180 senttimetriä pitkä. Muuta kontaktia minulla ei mieheen ollut kuin tanssiote, joka oli vahva, luotettava ja hurmoksellinen.”


Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!

“Kukaan ei tunnustanut löytäneensä”

Mutta miten kävi? Löysikö nainen unelmiensa jumalaisen miehen V2:n lauantaisista tansseista, joissa esiintyivät Taikakuu ja Reeta & Lumo?

Ilmeisesti ja valitettavasti ei.

Paikalla olijoiden mukaan Taikakuun Juha Metsäperäkin kyseli lavalta loppuillasta, oliko miestä löytynyt.

“Kukaan ei halunnut ainakaan julkisesti tunnustaa löytäneensä”, Viihteen valtatiellä tanssimassa olleet kertovat.

Taikakuu esiintyi Viihteen valtatiellä V2:ssa lauantaina.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu