Ota yhteyttä

Suurtanssit

Markku Aro suunnittelee konserttikiertuetta: ”Vielä on haaveita jäljellä” – katso video

Markku Aro kertoo videohaastattelussa, että syksyllä on tulossa ”ensimmäinen ja viimeinen konserttikiertue”. Suurtansseissa esiintynyt tähti avautuu myös tiearjesta ja jaksamisestaan.

Julkaistu

@

Markku Aro kertoo, että  50 keikkavuoden jälkeenkin haaveita on vielä jäljellä.

”Toki ne haaveetkin vaihtuu aina välillä…. Mutta voisi sitä vielä jotain tehdä”, Markku miettii Tanssiin.fi -videohaastattelussa.

”Iskelmää ei enää tekisi mieli levyttää, jotain erilaista. Yökerho-soulia tai laulelmaa. Ja ensimmäinen ja viimeinen konserttikiertue saattaa tulla nyt syksyllä. En ole kokonaista kiertuetta ennen tehnytkään.”

Markku Aro tähditti Diesel-orkesterinsa kanssa Suurtanssit-risteilyä Europalla 10.-11.3.2019. Suomen suosituimmalla tanssiristeilyllä oli jälleen kerran tunnelma katossa.

”Väkeä oli kuin Turun torilla… vai Tuiran torilla. Vähän polkaistiin ylitöitäkin päälle, kun oli niin tanssivaa väkeä.”


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

”Kuraan ja suolaan kyllästyy”

Tanssitähti huolehtii jaksamisestaan liikunnalla.

”Golfaan, yritän urheilla ja kävellä. Pidän pään kunnossa, ettei rupea ajattelemaan mitään liikaa.”

Tanssikeikat vievät artisteja halki ison Suomenmaan. Autossa istumista riittää.

”Kurakeleihin ja suolan kylvämiseen kyllästyy. Lokakuusta maaliskuun loppuun jos ei suolaa käytettäisi niin paljon, niin elämä olisi mukavampaa, ei niin suolaista”, Markku Aro hymyilee.

”Sorkat etupellissä monesti”

Vaaratilanteitakin tien päällä on sattunut, mutta ei onneksi vakavampaa. Kerran Markku muistelee törmänneensä keikkabussilla porotokkaan.

”Ei auttanut vaikka jarrutti. Sorkat on kyllä käynyt etupellissä montakin kertaa.”

Katso Markku Aro & Diesel -orkesterin keikat tästä.

Seuraava Suurtanssit-risteily su 31.3. Esiintymässä silloin Leif Lindeman & Amore sekä Heikki Koskelo & Taivaankaari. Varaa risteilysi heti tästä. Muista myös Tallinkin kätevät maakuntabussit suoraan Europalle, lue kuljetuksista lisää tästä.

 

KATSO Markku Aron leppoisa videohaastattelu Suurtansseista 10.-11.3.19:


Tiedätkö, miten elimistösi voi? Testaa Puhdin avulla. Kaikki laboratoritestit ilman lääkärin lähetettä! Luotettava ja edullinen.
Pidä huolta miehisyydestäsi. ProstaCare on monipuolisesti terveyttä edistäviä ainesosia sisältävä tehotuote, joka on suunnattu jo nuoruusvuotensa ohittaneille miehille. Klikkaa tästä tarjoukseen -50%!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Karkaa pakkasia Espanjaan! Vietä kuukausi auringossa, alk. 695€ (sis. lennot ja majoitus). Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin.