Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Marko ja Jukka ilostuttavat korona-arkea ja julkaisevat ainutkertaisen kirkkokonsertin

Ennen näkemätön kirkkokonsertti nähdään Markon ja Jukan Facebook-sivulla.

Julkaistu

@

Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen julkaisevat omilla Marko ja Jukka -Facebooksivuillaan ennen näkemättömän ja kokonaisen kirkkokonsertin, joka on taltioitu Kylmäkosken kirkossa syksyllä 2018.

Youtubelinkki tulee katsottavaksi torstaina 19.3. klo 18 alkaen. EDIT: voit katsoa konsertin myös tämän artikkelin lopusta (lisätty 19.3. klo 19).

Kyseessä on alun perin vain omaan arkistokäyttöön tehty konserttitaltiointi Kylmäkosken kirkon tilaamasta kirkkokonsertista 15.9.2018.

“Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi päätimme julkaista tämän konsertin, ja sen avulla toivottaa kaikille faneille jaksamista arkeen tämän vaikean tilanteen vallitessa”, Marko ja Jukka kertovat.

“Tilanteeseen sopivaa musiikkia”

“Tämä konserttitaltiointi on taltioitu yhdellä kameralla, ja ääni on napattu talteen suoraan äänipöydästä. Eli kyseessä ei ole mikään teknisesti loppuun viritetty livekeikkataltiointi, vaan ennemminkin ‘suora lähetys’, jossa kaikenlaista saattaa sattua ja sattuukin.  Päätimme silti tässä epävarmassa ja kaikille oudossa maailmantilanteessa tuoda tämän taltioinnin esille.”

Marko ja Jukka toivottavat kaikille nautinnollisia konserttihetkiä.

“Haluamme antaa kaikille niille ihmisille, jotka eivät pääse kevään sovituille keikoille ja konsertteihin, ja myös niille jotka nyt joutuvat viettämään syystä tai toisesta paljon aikaa kotona, mahdollisuuden nähdä ja kuulla tähän tilanteeseenkin varmasti sopivaa musiikkia.”

80 minuuttia kestävässä konsertissa kuullaan mm. kappaleet Satumaa, Jokainen ihminen on laulun arvoinen, Maailma on kaunis, Minä sinua rakastan, Nocturne ja Kuin taivaisiin.


Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!
Suosittu VitaePro ravintolisä nyt -50% - hyödynnä tutustumistarjous