Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Marko ja Jukka konsertoivat Yle Areenassa: “Tarjoamme ajatustauon koronasta”

“Haluamme olla ruudun kautta kaverina kaikille yksinäisille”, Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen sanovat. Lue tangokuninkaiden tunnelmat ennen suoraa erikoiskeikkaa!

Julkaistu

@

Tangokuninkaat Marko ja Jukka eli Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen tarjoilevat lauantaina 4.4. puolitoistatuntisen livelähetyksen Yle Areenassa. Erikoiskeikka kuvataan Yle Jyväskylän toimitiloista. Konsertti on nähtävissä suorana lähetyksensä klo 19.30-21.

Marko ja Jukka kertovat, että idea konserttiin lähti Yle Jyväskylän toimituksesta.

“Heilläkin on kova tahtotila tuoda monipuolista musiikkia ja myös kotimaista iskelmää kotona oleville kansalaisille, ja päättivät toteuttaa erikoiskeikkoja Yle Areenaan. Viime lauantaina ensimmäisessä suorassa lähetyksessä keikan esitti Miljoonasade“, pojat taustoittavat.

“Vastaus oli saman tien kyllä!” 

“Kyse on 1,5 tunnin erikoiskeikasta. Meiltä kysyttiin, lähtisimmekö esittämään tanssi- ja iskelmämusiikkia tällaisessa erikoistilanteessa ja vastaus oli tietenkin saman tien että kyllä!”

He huomauttavat, että nykyisen koronatilanteen vuoksi tanssi- ja iskelmämusiikki on ollut valtakunnallisesti hyvin vähäisessä roolissa.

“Kaikki tanssipaikat, laivat, tanssilavat, konserttisalit ja ravintolat ovat tällä hetkellä suljettuina. Suomessa on huomattavan suuri määrä ihmisiä, jotka rakastavat kotimaista musiikkia. He haluavat kuunnella, katsella ja varmasti myös tanssia juuri suomalaista iskelmää ja tanssimusiikkia. Nyt siihen on kaikilla mahdollisuus, ihan kotona. Tyyli on vapaa!”

“Ihmiset haluavat kuulla ja tanssia suomalaista iskelmää”

“Tarjolla on riemua ja monipuolisia rytmejä”

Marko ja Jukka lupaavat, että tulossa on varmasti molemminpuolin unohtumaton yhteinen hetki.

“On omalla laillaan jopa outo tilanne olla keikalla ilman paikalla olevaa liveyleisöä, koska yleisö on molemmille artisteille hyvin tärkeässä roolissa vuorovaikutuksen vuoksi. Mutta uskomme, että varmasti aistimme yleisön myös sieltä ruudun takaa”, tangokuninkaat sanovat.

“Kokosimme hyvin meidän näköisen ohjelmiston, jossa on jokaiselle jotain. Uutta, vanhaa, omaa ja lainattua. Tarjolla on iloa, riemua, monipuolisia rytmejä tangoa unohtamatta, ja totta kai myös tunnelmallista musiikkia. Niin kuin hyvässä keikkaillassa aina.”

Sen verran Marko ja Jukka aikovat poiketa perinteisistä tansseista, etteivät Yle Areenan keikalla esitä kappaleita pareittain. He tarjoilevat musiikkia enemmän konserttimuotoisesti, koska uskovat, että “kotona kaikki tanssihalukkaat pystyvät vaihtamaan lajia lennostakin yhden kappaleen jälkeen”.

“Tämä muoto palvelee paremmin myös kaikkia niitä, jotka haluavat vain katsella ja kuunnella suoraa lähetystä.”

“Ruudun kautta kavereina yksinäisille”

Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen toteavat, että koronapandermian aiheuttama tilanne on haastava kaikille.

“Toivomme tämän keikan antavan pienen ilonhetken ja ajatustauon koronan aiheuttamasta ahdistuksesta ja huolesta. Haluamme myös olla ruudun kautta ystävänä ja kaverina kaikille niille yksinäisille, joiden on nyt tilanteen vuoksi oltava kotona yksin tilanteesta johtuen”, he sanovat.

“Samalla tietenkin toivomme, että nämä villasukkatanssit antavat tanssin harrastajille mahdollisuuden harrastaa tanssia kotona etäkeikan avulla. Matot rullalle lauantaina ja tanssit käyntiin klo 19.30!”


Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).