Ota yhteyttä

Media

IL: Johannes Vatjus murehti aikansa ja nosti pään pystyyn: “Minulla ei laulu sammu”

Johannes Vatjus palasi myymään hirsitaloja ja viettää laatuaikaa perheensä kanssa. Lue tangokuninkaan koronakuulumiset!

Julkaistu

@

Kuva: Seppo Aho.

Johannes Vatjus kertoo koronakuulumisiaan. Koko kevään mittaiselle pakkolomalle muiden artistien tavoin joutunut tangokuningas on viettänyt aikaa perheensä kanssa kotiseudullaan Haapavedellä, Pohjois-Pohjanmaalla.

“On ollut ihan mukava pysähtyä, olla perheen kanssa ja jakaa arkea vähän eri tavalla. Olen tehnyt kotona askareita ja touhunnut mökillä. Samalla on ollut aikaa ajatella omaa uraa”, Johannes kertoo Iltalehden haastattelussa.

“Kosahti ikävään ajankohtaan”

“Kyllähän tämä kosahti aika ikävään ajankohtaan. Olen murehtinut sitä nyt jonkin aikaa, ja harmitellut, että korona osui juuri tähän aikaan. Mutta eihän tälle tilanteelle vaan voi mitään. Toivotaan, että kaikella on joku tarkoituksensa ja merkityksensä.”

“Kyllä aurinko helli kalamiestä taas tänään. Ja ahventa nousi. Nyt pääsee fileoimaan pannukarkeaa. Nauttikaa ulkona. Sieltä saa niin paljon positiivista mieltä näinä aikoina ja muutenkin”, Johannes Vatjus kannustaa sosiaalisessa mediassa. Kuva: Facebook.

Pelkää juhannuskeikkojenkin peruuntuvan

Hallitseva tangokuningas on koronapandemian suhteen sangen realisti. Hän epäilee, etteivät olot palaa normaaleiksi vielä kesälläkään.

“En täysin luota siihenkään, että juhannuskeikkojakaan välttämättä järjestetään. Minä ja tanssijärjestäjät kuitenkin seuraamme valtiovallan päätöksiä.”

→ Lue myös: Pirita Niemenmaa murtui: “Jäinkö edes kenenkään mieleen?” – pelkää konkurssia

Johanneksen kruunukollega, tangokuningatar Pirita Niemenmaa on surrut taloudellista ahdinkoaan avoimesti julkisuudessa. Pirita palasi takaisin entisiin töihinsä ABC-huoltamolle, ja kuningattarensa tavoin onneksi myös kuninkaalla on arkityö olemassa.

Tangokuningas palasi myymään hirsitaloja

Laulaja kertoo Iltalehdessä, että on jatkanut hommiaan hirsitalojen myyntimiehenä Salvoksella.

“Kyllä sitä kauppaa on nytkin tullut, vaikka en ole ihan täysipäiväisesti tehnyt niitä hommia.”

→ Lue myösJohannes Vatjuksen uusi orkesteri selvisi – miettii myös paluuta myyntihommiin

Uusi single tulossa

Johannes uskoo kaikesta huolimatta tulevaisuuteen.

“Minulla ei laulu sammu, sitä vaan tulee, olen sitten autossa, metsässä tai vaikka pilkillä. Joka päivä laulan minimissään kaksi tuntia. Uskon, että tällä on meille kaikille ihmisille lähentävä vaikutus. Että ihmiset oppivat arvostamaan sitä, mikä on jo saavutettu.” 

Johannes Vatjukselta ilmestyy vielä huhtikuun aikana debyyttisingle, joka onneksi ennätettiin tehdä ennen koronakaaoksen alkua. 


Suosittu VitaePro ravintolisä nyt -50% - hyödynnä tutustumistarjous
Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!