Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Marko ja Jukka yllättävät: vierailevat tv:n Big Brotherissa – “olemme isoja BB-faneja”

“Asukkaiksi emme sentään mene”, tangokuninkaat toppuuttelevat. Lue Marko Maunukselan ja Jukka Hallikaisen yllättävästä Big Brother -fanituksesta ja myös Markon BB-analyysi!

Julkaistu

@

Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen ovat tunnetusti iloisia velikultia, jotka jaksavat yllättää. Mutta tiesitkö, että molemmat tangokuninkaat ovat Big Brother -tosi-tv-ohjelman innokkaita seuraajia?

Etenkin Marko on sarjan intohimoinen ihailija.

“Olen aina ollut BB-fani ihan sieltä Subtv:n ammoisista britti-BB:n kausista alkaen”, Marko Maunuksela kertoo Tanssiin.fi:lle.

“Minulla on ollut aikoinaan muutamaan kertaan myös 24/7”, hän jatkaa viitaten mahdollisuuteen tilata maksullinen, ympärivuorokautinen seurantapalvelu Big Brother -talon tapahtumiin.

“Ei sentään asukkaiksi”

Jukka Hallikainen on kuulemma fanittanut sarjaa tämän kauden.

“Asukkaiksi emme sentään mene!”

→ Lue myös: Jukka Hallikainen kärsii pahasta uniapneasta: “Nyt laitetaan jätkä kuntoon” – testeistä tyly tuomio

Mainos

“Helmeri on BB-suosikkini”

Marko & Jukka ovat niin kovia BB-faneja, että heidät nähdään jopa televisiossa ohjelman tiimoilta. Tangokuninkaat ovat nimittäin Big Brother Suomi -lähetyksen studiovieraina torstaina 24.10. klo 22-23.30 (Jim-kanava).

“Mennään studiovieraaksi illan koostetta kommentoimaan. Kiva mennä. Saadaan vähän uudenlaista katsojakuntaa sekä ohjelmalle että myös meille”, kunkkuduo iloitsee.

→ Lue myös: Markon ja Jukan kesäbiisi syntyi tanssilavan villin tunnelman innoittamana – kuuntele

Helmeri on Marko Maunukselan suosikkihahmo tämän vuoden Big Brotherissa.

Tämän kauden Big Brotherissa Marko Maunukselan suosikkihahmo on Helmeri.

“Helmeri on ollut suosikeista korkealla alusta saakka. Kevin nostaa koko ajan osakkeitaan. Krisu on ollut alusta saakka erikoishahmo ja finaaliainesta ja Kimmo nostaa myös osakkeitaan”, Marko analysoi.

Big Brother palasi tänä syksynä Suomen telkkariin muutaman vuoden tauon jälkeen. Tositelevisio-ohjelmassa seurataan BB-talossa asuvien enemmän tai vähemmän tavallisten ihmisten elämää. Joka viikko katsojat äänestävät yhden asukkaan pois, kunnes 10 viikon jälkeen jäljellä on voittaja. BB-voittaja saa palkinnokseen 30 000 euroa.

Sinitaivasta ja piipahdus Barcelonassa

Molemmat tangokuninkaat paahtavat parhaillaan suositulla Sinitaivas-kiertueella.

“Menee ihan hyvin! Just kohta Kuopioon lähdössä, missä illalla on konsertti. Tämä viikonloppu konsertoidaan, ensi viikolla on miniloma Barcelonaan ja sitten taas viikonloppu Sinitaivas-konserttien parissa”, Marko luettelee.

→ Lue myös: Yllätys! Kohuttu Korean Hanski mukaan Sinitaivas-konserttikiertueelle

Sinitaivas-konsertti nähdään myös televisiossa, kun AlfaTV lähettää Lavalla-sarjassaan konserttikoosteen lauantaina 16. marraskuuta klo 21. Markon ja Jukan lisäksi telkkarissa laulavat Pirita Niemenmaa, Johannes Vatjus, Tiina Räsänen ja Petri Hervanto.

 
Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.