Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Marko Maunuksela äimistyi Ähtärin pandojen miljoonatuesta: “Miksi viihdeala ei saa penniäkään?”

Marko Maunuksela vertaa esiintyjiäkin “yhdenlaisiin pandoihin” ja epäilee, päästäänkö koko vuonna normaalisti tanssimaan.

Julkaistu

@

Hallituksen uudessa lisätalousarviossa Ähtärin eläinpuistolle myönnetään koronan vuoksi jättiläispandojen kuluihin 1,5 miljoonaa euroa. Tämä herätti kritiikkiä eduskunnassa eilen – ja myös tanssitähdissä.

Tangokuningas Marko Maunuksela kummastelee eläinpuiston saamaa miljoonatukea suorasanaisesti.

“Jos pandoille lohkeaa 1,5 miljoonaa koronatukea siksi, kun niitä ei ole päässyt kansa töllistelemään lipunhintaa vastaan, niin eikö viihdealalle vois lohjeta myös samalla perusteella koronatukea?” Marko esittää.

“Kaikkeen muuhun löytyy kyllä miljoonia”

“Tuntuu, että kaikkeen muuhun löytyy kyllä miljoonia, mutta viihdealalle ei. Tääkin on ihan oikeaa työtä. Ja työllistää todella paljon ihmisiä. Miksi viihdeala ei saa mitään tukea valtiolta, mutta muut saavat. Jopa Ähtärin pandat.”

“Esiintyjätkin ovat yhdenlaisia pandoja”

Markon piti tänä vuonna juhlia näyttävästi 10-vuotista tangokuninkuuttaan. Korona sotki kaiken.

→ Lue myös7 vuoden odotus ohi – Marko Maunukselan juhlasinkku kannustaa vaalimaan rakkautta

Marko heittää vertailun esiintyjien rooliin katseiden kohteina.

“Kyllähän mekin tässä yhdenlaisia pandoja ollaan, joita kansa käy töllistelemässä normiaikoina tanssilipun hintaa vastaan. Nyt ei ole käyneet”, laulaja huokaa.

Pääseekö tansseihin enää tänä vuonna?

“Muusikot, tekniikka, orkesterit ja artistit, tanssilavat… Kaikki ollaan pulassa, koska työt lähti kerralla. Ja tämä tilanne jatkuu vielä pitkään. Isoja massatapahtumia ja tansseja ei järjestetä vielä hetkeen.. Koskas esimerkiksi luulet, että pääset seuraavan kerran ihan normaalisti tansseihin? Liekö edes tämän vuoden puolella?”

Markon sosiaalisessa mediassa jakamia mielipiteitä ovat kommentoineen mm. Sinitaivaan Juha-Matti Ahola, Suvi Teräsniska ja Hannu Mustonen.

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.