Ota yhteyttä

Media

Oikeat tangotähdet täyttävät Aki Samulin maatilan tv-kuvauksissa: Arja-kana pääsee tapaamaan ihmiskaimansa

Kuninkaalliset kimpassa -tv-sarjan toinen kausi kuvataan Aki Samulin Kuninkaan valtakunta -tilalla heinäkuussa. Isäntä täyttää muuten tänään maatilansa kanssa vuosia!

Julkaistu

@

Tangokuninkaallisten oma tv-sarja saa jatkoa. AlfaTV tiedotti, että Kuninkaalliset kimpassa -sarjan toinen kausi kuvataan keskikesällä ja nähdään televisiossa myöhemmin syksyllä.

Sarjan mielenkiintoa lisää nyt sen kuvauspaikka: tangon kruunupäät kokoonutuvat tangokuningas Aki Samulin Kuninkaan valtakunta -maatilalle Pukkilaan.

“Luvassa on jälleen hauskaa yhdessäoloa leikkimielisen kilpailun ja laulun parissa. Välillä nauretaan ja puhutaan elämästä sen iloineen ja suruineen”, AlfaTV kertoo.

→ Lue myös: Tangokuninkaallisilla “salainen” kokoontuminen: “Jutellaan nuotiolla ja pidetään hauskaa 2 päivää”

Syntymäpäiväänsä viettävä Aki Samuli ja Kauko-hevonen, joka on nimetty tietysti historian ensimmäisen tangokuninkaan Kauko Simosen mukaan.

Yli 40 tangokuninkaallista mukana

Tanssiin.fi:n tietojen sarjaa kuvataan heinäkuussa Akin tilalla. Mukana on tällä kertaa pitkästi yli 40 tangokuningatarta ja -kuningasta.

Sarjan ensimmäinen kausi kuvattiin vuosi sitten kesäkuussa Kuortaneen urheiluopistolla Etelä-Pohjanmaalla. Maalis-huhtikuussa tv:ssä nähdyssä sarjassa oli tuolloin mukana vajaa kolmisenkymmentä tangokuninkaallista, jotka soutivat kirkkoveneellä, pelasivat lento- ja pesäpalloa sekä nauttivat harvinaisesta yhdessäolosta.

→ Lue myös: Tangokuninkaallisten tv-sarja alkaa – katso vauhdikkaat kuvat kulisseista

Alunperin  ajatus kuninkaallisten yhteenkokoontumisesta syntyi kolmen tangokuninkaan kesken: idean virittivät Jukka HallikainenMarko Maunuksela ja pääjärjestäjänä toiminut Jaska Mäkynen.

Jari-possu, Kyösti-pässi, Heidi-lammas…

Nyt ohjelmaan tulee entistä enemmän henkilökohtaista tunnelmaa, kun kruunupäät pääsevät laiduntamaan Aki Samulin farmille. Akihan on nimennyt maatilansa eläimet tangokuninkaallisten mukaan, joten nyt Kyösti-pässi pääsee pökkimään oikeata Kyösti Mäkimattilaa, Heidi-lammas määkimään Heidi Pakariselle ja Arja-kana kotkottamaan Arja Korisevan kanssa.

Ja millainen mahtaakaan olla Jari-possun tapaaminen Jari Sillanpään kanssa? Tai mitä mahtaa Amadeus-aasi tuumata tavatessaan Amadeus Lundbergin?

Kuninkaan valtakunnassa on jo niin paljon asukkaita, että nimet loppuvat pian kesken.

“Vain kolme nimeä on vapaana”, Aki kertoo.

“Mutta sitten siirrytään prinsseihin ja prinsssoihin!”

Tv-kuvaukset heinäkuussa kestävät useamman päivän. Koska Akin tilalla ei ole majoituskapasitettia yli 40 hengen ryhmälle, kruunupäille ollaan tiettävästi järjestämässä asuntovaunu ja -automajoitusta. Peltoahan parkkeeraukseen piisaa kolmen hehtaarin kokoisella maatilalla.

Alustavien tietojen mukaan tangotähdet saattavat myös musisoida maatilalla.

Kuninkaalliset kimpassa -tv-sarjassa nähdään myöhään syksyllä kuusi kappaletta puolen tunnin mitaisia jaksoja.

Maatilan ja Akin yhteinen merkkipäivä

Aki Samuli täyttää muuten juhlii tänään keskiviikkona (10.6.20) syntymäpäiviään. Vuoden 2015 tangokuningas täyttää 38 vuotta.

“Tämä on myös toisella tapaa merkittävä juhlapäivä: tein kaupat maatilastani tasan vuosi sitten syntymäpäivänäni”, juhlakalu iloitsee.

Osti maatilan synttärilahjakseeen

Kuninkaan valtakunta täyttää siis tänään yhden vuoden. Maatilan isännöinti on ollut tangokuninkaan pitkäaikainen haave.

→ Lue myös: Aki Samuli toteutti lapsuuden unelmansa: Synttärilahjaksi maatila – “maajussi täällä moi!”

Aki ilmoitti maaliskuussa, juuri ennen koronakaaosta, lopettavansa tansiskeikkailun. Syyksi yllätyspäätökseen Aki kertoi väsymisen tanssialan vanhoihin, kangistuneisiin sääntöihin ja myös keikkaelämään. Hän haluaa keskittyä maatilaansa ja uuteen elämäänsä.

Sittemmin Tanssiin.fi uutisoi, että Aki jatkaa elämänmuutostaan ja pääsi opiskelemaan Mäntsälään maatalousalan perustutkintoa. Koulu alkaa elokuussa.

→ Lue myösAki Samulin elämänmuutos etenee: pääsi opiskelemaan eläintenhoitoa

Tangokuningas aikoo ensi vuonna järjestää tilallaan Päivä maalla -tapahtumia.

”Haluan tuoda vanhukset sieltä hoitokodeista ja betoniyksiöistä takaisin sinne, mistä ovat lähteneet: maalle. Samoin kehitysvammaiset ja lapset, koulut, tarhat, päiväkodit… Tänne voisi tulla ryhmänä viettämään kiva päivä maalla ja tutustumaan eläimiin, syötäisiin lettuja ja voisin vaikkapa pitää tangokonsertin”, Aki on kertonut.

 

Kuninkaalliset kimpassa -sarjan ensimmäinen kausi lähetetään uusintana 6.-12.7. kokonaisuudessaan ti, ke, to, pe ja la klo 19.00 (jakson pituus 30 min.) AlfaTV:llä.

 


Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!