Ota yhteyttä

Musiikkivideo

7 vuoden odotus ohi – Marko Maunukselan juhlasinkku kannustaa vaalimaan rakkautta

Minkä lapsiltamme ehdittiin -kappaleen sanoma on ajankohtaisempi kuin koskaan. Lue Markon haastattelu ja kuuntele kaunis uutuus!

Julkaistu

@

Marko Maunuksela julkaisi tänään perjantaina (29.5.20) uutta musiikkia  10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi.

Minkä lapsiltamme ehdittiin -kappaleella on erikoinen tausta, sillä se on tehty jo vuonna 2013. Tuolloin se jäi jäi kaiken muun tekemisen jalkoihin.

“Uskomatonta, että laulu odotteli noin 7 vuotta juuri tätä hetkeä, lähes valmiina lähtöön”, vuoden 2010 tangokuningas huokaa.

“Meillä oli kokonainen levy silloin tuotannon alla. Saimme valmiiksi kolme kappaletta, joista kaksi julkaistiin. Tämä kolmas jäi julkaisematta, kun tuotannolliset asiat muuttuivat ja musiikillinen elämä meni silloin kovaa vauhtia eteenpäin.”

“Onneksi muistin tämän laulun” -Marko Maunuksela taustoittaa

Marko kertoo miettineensä viime vuoden lopulla, mitä kaikkea juhlavuotenaan 2020 tekisi.

“Olen jo kauan aiemmin miettinyt, että nämä irrallaan olevat laulut pitäisi saada samoihin kansiin ja siinä viime syksynä asiaa mietiskellessäni muistin tämän laulun. Tämä kappale oikeastaan antoi kimmokkeen koko kokoelman matkaan saattamiseen”, tanssitähti huomauttaa.

“Otin tuottaja Pertti Jaloseen yhteyttä ja kysäisin, mahtaako äänitetty laulu olla vielä tallessa. Onneksi oli! Hän löysi äänitetyn raakileen kovalevylltä, otti kappaleen miksauspöydälle ja hioi paketin kasaan. Mahtavaa!”

→ Lue myös: Marko Maunukselan 10-vuotisjuhlavuosi lähestyy: “Yllätyksiä ja bonusta luvassa”

Kappale on ajankohtaisempi kuin koskaan

Marko Maunuksela sanoo, että Minkä lapsiltamme ehdittiin -laulu on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin.

“Nämä karanteeniajat ovat varmasti aiheuttaneet monissa perheissä myös paljon ylimääräistä kiirettä ja vipinää kaikkine etäkouluineen ja etätöineen. Vanhemmat ovat joustaneet ja venyneet kotiasioissa ja varmasti samalla uhranneet aikaansa myös arjen keskellä omasta parisuhteestaan”, Marko aprikoi.

 “Yhden yön irtiotto kaikesta” -Marko kannustaa vanhempia

“Mikä autuas hetki tämän kaiken arkisen keskellä onkaan se pieni hetki, vaikka vain yhden yön mittainen irtiotto tästä kaikesta. Loikka kahdestaan hetkeksi paikkaan, jossa ei kukaan häiritse. Vaikkapa läheiseen hotelliin. Niitä ilon ja riemun pirskahduksia noista hetkistä voimme varmasti muistella myöhemmin. Rakkaus on niin hieno asia, että sitä kannattaa vaalia!”

Tangokuningas tietää, että nyt ulkomaille ei voi eikä tarvitse lähteä.

“Kaikki pitkät reissut ja nähtävyydet voimme vain kuvitella ja antaa palaa!”

Niin kuin tässä laulussakin sanotaan:

Vain seinälle kuvan laitoin Pariisista,

ehtiihän sinne Louvreen myöhemmin.”

→ Lue myös: Marko Maunuksela sai huippuroolin hittimusikaalista: “Mahtava fiilis!”

Kokoelma-albumi ilmestyy syksyllä

Uutuussinkun myötä alkavat katseet kääntyä Marko Maunukselan kokoelmajulkaisuun, joka ilmestyy syksyllä. Markon tangokuninkuusmatka täyttää heinäkuussa kymmenen vuotta, tarkka päivä on lauantai 10.7.2020.

Sen kunniaksi kasataan kaikki matkan varrella tehdyt ja irralleen jääneet kappaleet yksiin kansiin. Luvassa on monia tuttuja julkaisuja, uudelleen tehtyjä vanhoja sinkkuja ja myös muutama uusi ennenjulkaisematon laulu.

Kaikille Markon faneille lisänostalgiaa tulee myös siitä, että päävastuu Minkä lapsiltamme ehdittiin –kappaleen soitannosta kuuluu Markon silloiselle orkesterille Fantasialle, joka nykyisin kantaa nimeä Omega. Tämän kokoonpanon moni muistaa Markon ensimmäisiltä kuninkuusvuosilta.

Marko ja Fantasia takoi reilun kuuden vuoden (2010-16) aikana noin tuhat yhteistä esiintymistä. 

Ensi syksynä Marko tähdittää suurmusikaali Evitaa Seinäjoen kaupunginteatterissa.


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.