Matti ja Teppo Seiskassa: “Pitäisikö rollaattori laittaa tilaukseen?!”

Matti ja Teppo Seiskassa: “Pitäisikö rollaattori laittaa tilaukseen?!”

Matti ja Teppo Seiskassa: “Pitäisikö rollaattori laittaa tilaukseen?!”

Matti ja Teppo kertovat tuoreessa Seiskassa (29/2019), että ovat nauttineet valtavasti vapaudestaan tehdä itse uralleen mitä haluavat. Oma levy-yhtiö on mahdollistanut sen, ettei kukaan ole määrännyt tai käskenyt turkulaisveljesten puolesta.

Kaikki on voitu tehdä kahdestaan, veljesten kesken.

“Kyllä, ihan levynkansia myöten. Kukaan ei ole ollut määräilemässä. Ehkä juuri siksi vedämme vielä näin seitsenkymppisinä kevätjuhlaliikkeitä lavalla!” Teppo nauraa Seiskan jutussa.

“Nykypäivän isot nimet ovat kirjoilla isoilla levy-yhtiöillä, jotka velvoittavat elleivät peräti painosta esilläoloon ja näihin somejuttuihin. Meillä ei ole koskaan ollut sellaisia paineita, ja se on ollut ihan mieletön helpotus.”


SÄÄSTÄ NYT -20€ per hlö! Käytä hyväksesi TANGOTARJOUS! Suomen suurin tanssiristeily 24.11. Europalla: Souvarit, PNP ja Finlandersin 35-v.juhlakonsertit. Varaa heti!

“Some on meille täysin vieras”

Sosiaalisessa mediassa Matti ja Teppo eivät mellasta.

“Some on meille vieras, koska emme ole siellä ollenkaan. Meillä on vain kotisivut, ja netin kautta myydään keikkoja. Siinä kaikki”, Matti murahtaa.

“Koko musiikkikuvio on sirpaloitunut hirveästi. Pitäisi peukuttaa sitä ja tätä, muttemme ole lähteneet siihen mukaan. Olemme niin sanotusti vanhan liiton miehiä”, Teppo puolestaan hymähtää.

“Hiilijalanjälki jää meistäkin”

Veljekset iloitsevat kuitenkin saaneensa jotain aikaiseksi.

“Määrätynlainen hiilijalanjälki jää meistäkin. Ja kun vastaan tulee vanhuksia, sitä muistaa, että on itsekin 71-vuotias. Silloin alkaa miettiä, pitäisikö pistää rollaattori tilaukseen”, Matti ja Teppo miettivät virnistäen.

Katso Matin ja Tepon keikat tästä.

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Tee arjestasi juhla Apilanlehden avulla. Nyt voit tilata 4 lautasta + syvän uunipadan hintaan 9,90 €! Aidot kulta- ja platinakoristelut!
Iittalan suuri SALE! Suomalaisia laatutuotteita jopa -50% myymälöissä ja verkkokaupassa. . Klikkaa heti!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Nina Åkerman kehottaa kesäsinkullaan tarttumaan hetkeen: “Elämä on tässä ja nyt” – kuuntele

Kommentit pois päältä artikkelissa Nina Åkerman kehottaa kesäsinkullaan tarttumaan hetkeen: “Elämä on tässä ja nyt” – kuuntele

Hotelli Keurusselältä suru-uutinen: Toiminta loppuu jo ensi viikolla – loppukesän tanssit peruttu

Kommentit pois päältä artikkelissa Hotelli Keurusselältä suru-uutinen: Toiminta loppuu jo ensi viikolla – loppukesän tanssit peruttu

Suvi Karjula joutui sairaalaan – selkävaivat estävät keikkailun: “Kuntoudun kyllä jaloilleni”

Kommentit pois päältä artikkelissa Suvi Karjula joutui sairaalaan – selkävaivat estävät keikkailun: “Kuntoudun kyllä jaloilleni”

Teuvo Oinas ei esiinny tangojen juhlakonsertissa – syy poisjääntiin selvisi

Kommentit pois päältä artikkelissa Teuvo Oinas ei esiinny tangojen juhlakonsertissa – syy poisjääntiin selvisi

Antti Ketonen hallitsi radion soittolistoja – Ylellä soi Antti Tuisku, lavoilla taas Paratiisi

Kommentit pois päältä artikkelissa Antti Ketonen hallitsi radion soittolistoja – Ylellä soi Antti Tuisku, lavoilla taas Paratiisi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE