Ota yhteyttä

Media

Kaija Pohjola Vivassa: “Haaveilen kesähäistä” – enää syöpä ei sotke naimisiinmenoa

Kaija Pohjola paljastaa Viva-lehdessä piirtäneensä jo oman, punaisen hääpukunsa. Rintasyöpä siirsi hääpäivää jo kerran. Lue pirteän Kaijan kuulumiset!

Julkaistu

@

Kaija Pohjola paljastaa uudessa (7/2019) Viva-lehdessä häähaaveensa.

”Haaveilen kesähäistä. Haluan kävellä kirkon käytävää Matin vierellä alttarille”, tangokuningatar sanoo viitaten kihlattuunsa Matti Vartialaan.

Kaija ja Matti ovat seurustelleet syksystä 2013 asti. Molemmat ovat leskiä: Kaijan aviomies menehtyi sydänkohtaukseen 2007, Matin vaimo maksasyöpään 2013. Kun aikuinen rakkaus iski, kumpikaan ei aikaillut: kihloihin mentiin kolmen kuukauden heilastelun jälkeen 1.1.2014 Madeiralla, kun Matti kosi Kaijaa kesken sauvakävelylenkin.

“Tässä iässä haluan rakastaa täysillä enkä odottaa”, Kaija sanoo Vivan jutussa.

Syöpä siirsi hääpäivän

Syöpä sotki hääsuunnitelmat. Kaijalla todettiin ärhäkkä rintasyöpä 2015. Pikaleikkaus pelasti Kaijan, mutta syövän uusiutuminen on yhä mahdollista.

”Sairauden uhka tuo arkeen entistä enemmän rakkautta. En voi koskaan halata liikaa Mattia tai hän minua”, Kaija kertoo.

Pariskunta oli miettinyt naimisiin menoa perinteisen, kesäisen serkkukokoontumisen yhteyteen.“Olen jo piirtänyt punaisen hääpuvun”

Vivan jutussa Kaija sanoo miettineensä, onko naimisiin meno ylipäänsä tarpeellista.

”Ehkä olen ajatuksiltani vanhanaikainen, mutta minusta avioliitto kuuluu asiaan. Se tuo lisäturvaa ja merkitsee entistä suurempaa omistautumista toiselle. Se on tavallaan viimeinen sitoutumisen askelista.”

Kaija suunnittelee lähes kaikki esiintymispukunsa. Hääpukujakin hän on piirtänyt jo muutaman.

”Luomus voi olla jopa räiskyvän punainen, tulinen kuin rakkaus.”

Kaija Pohjola nähdään ensi viikolla Seinäjoen Tangomarkkinoilla laulamassa. Katso Kaijan keikat tästä.

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!