Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Meiju Suvas ja Jonna Ortju yllättivät Huutokauppakeisarin kesäteatterissa – katso hilpeä video

Jonna Ortju ja Meiju Suvas laittoivat Aki Palsanmäen pään pyörälle Maitolavan madonnat -esityksessä. Lue lisää ja katso hauska video, kun naiset laulavat Huutokauppakeisarille Tahdon sinut!

Julkaistu

@

Maitolavan madonnat -musikaalikomedia on ollut menestys Ränssin kievarissa Jyväskylässä. Tangomarkkinoiltakin tutun laulaja Jonna Ortjun käsikirjoittama ja ohjaama hulvaton näytelmä sai ensi-iltansa juhannuksen alla ja viimeinen näytös on vuorossa ylihuomenna sunnuntaina. Näytös on lopppuunmyyty.

Maitolavan madonnoissa näyttelee Jonnan lisäksi monta tuttua tanssitähteä: tangokuningas Teijo Lindström, tangofinalisti Markku Uhlbäck ja kestotähti Meiju Suvas.

Mainos

Viime torstaina esitystä saapui katsomaan kaksi tv:stä tuttua kasvoa, Suomen Huutokauppakeisari -ohjelman suosikkipari Heli ja Aki Palsanmäki.

Kun Meiju ja Jonna äkkäsivät keisarin yleisössä, he laittoivat Akin pään pyörälle ja lauloivat hitusen vaivaantuneesti hihitelleelle tv-tähdelle Meijun jättihitin Tahdon sinut.

Voit katsoa videolta, kuinka naiset intoutuivat hivelemään Huutokauppakeisarin punehtuneita poskia ja päätäkin…

 

“Hauska esitys”

Palsanmäet pitivät kovasti Maitolavan madonnoista.

“Olipas hauska esitys, kiitos”, Heli ja Aki kiittelivät.

Huutokauppakeisari-pariskunta pääsivät tietysti myös fanikuvaan kesäteatterin tähtien kanssa:

Teijo Lindström, Jonna Ortju, Markku Uhlbäck ja Meiju Suvas olivat yhtä hymyä Heli ja Aki Palsanmäen kanssa iloisessa fanikuvassa. Kuva: Facebook.“Huh! Voi mikä kunnia! Ritva Oksanen eilen lopuunmyydyn katsomon joukossa”, Jonna Ortju huokaili torstaina. Kuva: Facebook.

“Me onnistuimme”

Jonna Ortju sanoo olevansa kiitollisin ja haikein mielin.

“Kuinka pärjään ilman näitä ihania ihmisiä ympärilläni! Nyt jo hirveä ikävä, mutta onneksi muistoja on tehty ja kerätty sukan varteen pahojen päivien varalle. Kilokaupalla naurua ja hyvää energiaa!” Jonna hymyilee.

“Yleisön vastaanotto on ollut sanoinkuvaamatonta. Suorastaan ihmeellistä. Aina kun lähdetään täysin uudella kappaleella liikkeelle, tunnelma on kihisevän jännittävää. Pidetäänkö siitä, tuleeko kukaan katsomaan? Mitä sanovat kriitikot? Nyt voi huokaista helpotuksesta ja todeta, me onnistuimme! Kiitos mun huikean työryhmän ja kiitos jo tässä vaiheessa jokaiselle esitykseemme saapuneelle.”

Jatkoa on luvassa

Jonna paljastaa, että jatkoakin on jo mietitty.

“Hurjan paljon on kyselty ja toivottu jatkoa Pentinkylän elämänmenoon ja olenkin nyt luvannut, että se tehdään! Missä ja milloin, sitä en vielä tiedä, mutta musiikkikomedian elkein jokatapauksessa jatketaan.”

Katso Jonna Ortjun & Namun keikat tästä.