Ota yhteyttä

Orkesterit

O-ou, Varjokuvan rumpali putosi jokeen “ankarissa eräolosuhteissa” – katso videot

Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva ovat kesälomailleet kuka missäkin. Rumpali Heikki Sandrén narrasi harreja Lapissa, hanuristi Turo Lento keinutti kotipihallaan. Katso videot!

Julkaistu

@

Kyösti Mäkimattilan orkesterina tunnettu Varjokuva nauttii parhaillaan pienestä kesäloman poikasesta.

Sekä Kyösti että orkesterin pojat saavat ladata vajaa pari viikkoa akkujaan. Kyösti on nautiskellut ainakin Pori Jazzien tunnelmasta ja orkesterin pojat taas omilla tahoillaan, kuka missäkin.

Mainos

DREAM DEALS

Varjokuvan rumpali Heikki Sandrén on innokas kalamies ja päätynyt lomallaan “ankariin eräolosuhteisiin”.

“Täällä ollaan Lapin erämaassa Ruotsissa, ei ole karttaa eikä mitään. Pari kertaa putosin jokeen ja sain muutamia harreja”, rumpalisti kertoo videolla.

“Hyvää kesälomaa vaan kaikille ja kireitä siimoja!” 

Sen sijaan Varjokuvan hanuristi-kitaristi Turo Lento on viettänyt kesälomaansa vähemmän haastavissa oloissa kotipihallaan tytärtä keinuttaen:

 

Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva palaavat keikkalavoille ensi keskiviikkona 24.7., jolloin he tanssittavat Särkän lavalla Punkalaitumella. Katso kaikki tulevat keikat tästä.

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!