Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Mikko Mäkeläiselle paistaa aurinko

Laulaja julkaisi puhuttelevan kirjoituksen

Julkaistu

@

Mikko Mäkeläinen iloitsee Facebookissa kuluneesta vuodesta. Vaikka korona on vienyt tanssikeikat lähes tyystin, niin laulajan elämää varjostanut päihdeongelma on muisto vain.

 

-Tänään on suuri päivä minulle. Tasan vuosi sitten uusi, oikea, elämänmakuinen elämäni alkoi, sillä tänään tulee täyteen tasan vuosi raitista elämää. Tämä vuosi on ollut koronan tuomista poikkeusoloista huolimatta minulle paras vuosi ikinä. Olen tutustunut ja opetellut rakastamaan raitista itseäni. Opetellut käsittelemään tunteitani, hyväksymään sairauden ja ymmärtämään sen julmia vaikutuksia itseeni ja muihin sekä seisomaan rehellisellä, tukevalla maaperällä. Olen huomannut kuinka omat energiatasoni ovat nousseet uudelle levelille ja oma sisäinen luovuuteni on päässyt valloilleen. Olen nimittäin innostunut aivan uudella tavalla mm. sävellys- ja sanoittamistyöstä.

Jos tämä on ollut minulle paras vuosi ikinä, niin uskon sen olleen myös paras vuosi mun omalle perheelle. Lapset ovat saaneet leikkisän, virkeän ja läsnäolevan isän ja puoliso on saanut turvallisen, tasapainoisen ja rakastavan kumppanin. Niin ja ne syksynlehdet, jotka näyttäytyivät ennen minulle vain harmaana massana, ne ovat nyt saaneet mielettömän väriloisteen silmissäni.”, kertoo Mikko Mäkeläinen pitkässä päivityksessään.

 

Mikko Mäkeläinen julkaisee huomenna uutta musiikkia, jonka teksti on erittäin omakohtainen.

 

– ”Ensi yönä julkaistaan suoratoistopalveluissa mun uusi single Eksynyt, jonka olen tehnyt omasta alkoholismistani. Laulu kertoo rehellisesti niistä tunteista ja ajatuksista, joita alkoholismi sai minussa aikaan. Samalla se kertoo myös alkoholismista toipumisesta ja raittiuden mukana tuomista positiivisista ajatuksista ja tunteista. Yleisemmin laulun teksti sopii myös mihin tahansa elämän vaikeisiin ajanjaksoihin, jotka on selätetty.

Halusin kirjoittaa alkoholismista laulun, koska tiedän, että alkoholismi on sairaus, joka koskettaa hyvin suurta joukkoa kaiken ikäisiä ihmisiä. Alkoholismi on myös sairaus josta ei ääneen puhuta, joten toivoisin, että lauluni rohkaisisi avoimempaan keskusteluun tästä aiheesta ja antaisi toivoa ja lohtua raitistumisesta sairauden kanssa kamppaileville.”

→ LUE MYÖS: Mikko Mäkeläinen myöntää alkoholiongelmansa

Tanssiin.fi iloitsee Mikon ”uudesta elämästä” ja toivottaa laulajalle ja bändille turvallisia keikkakilometrejä.