Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Mikko Mäkeläinen myöntää alkoholiongelmansa: “Pimeys on ollut läsnä” – ryhtyy raittiiksi

Mikko Mäkeläinen yllätti kertomalla kärsineensä jo pitkään vakavasta alkoholiongelmasta. “Olen vahingoittanut itseäni ja lähiympäristöäni”, tanssitähti sanoo suoraan. Lue harvinaisen avoin tilitys!

Julkaistu

@

Mikko Mäkeläinen julkaisi tänään perjantaina (18.10.19) yllättävän ja avoimen kirjeen, jossa hän myöntää kärsineensä jo pitkään vakavasta alkoholiongelmasta.

Suositun Myrskylyhty-orkesterin kanssa tanssilavoja kiertävä Mäkeläinen, 37, sanoo katselleensa elämäänsä “viime vuoden harmaiden lasien läpi”.

“Olen vahingoittanut itseäni ja lähiympäristöäni”

“Ollut ehkä fyysisesti läsnä, mutta henkisesti jossain hämärän rajamailla. Tiedostan, että olen tehnyt viimeisten vuosien aikana paljon huonoja valintoja ja olen omalla toiminnallani vahingoittanut sekä itseäni, että omaa lähiympäristöäni”, Mikko Mäkeläinen toteaa rehellisesti. 

“Viimeisen kuukauden aikana olen mietiskellyt asioita enemmän kuin moneen vuoteen yhteensä ja ottanut vastaan myös ammattiapua.”

Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty.

“Alkoholi ohjannut liikaa elämääni”

Mikko kuvaa alkoholiongelmaansa sairaudeksi.

“Kuluvan kuukauden aikana olen kuitenkin ymmärtänyt, etten ole pystynyt enää viimevuosina samaan tapaan antamaan itsestäni sataa prosenttia, koska alkoholi on ohjannut liikaa elämääni. Intohimo musiikkia kohtaan sisälläni ei ole ollut enää niin vahva kuin ennen, koska omat energiatasoni ovat olleet todella alhaalla sairauteni vuoksi.”

Mikko aprikoi, ettei ole ymmärtänyt, kuinka paljon mielettömiä asioita hänen elämässään on.

“Asioita, joita en halua menettää. Minulla on upea perhe ja puoliso ja todella lahjakas bändi. Minä olen ollut etuoikeutettu, kun olen saanut tehdä työkseni sitä mitä oikeasti rakastan, nimittäin musiikkia. Nousta lavalle yhä uudestaan ja uudestaan mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa”, tanssitähti kuvaa.

“Olen päättänyt jatkaa raittiina”

“Olen aina nauttinut tehdä musiikkia täydestä sydämestäni ja paneutua siihen sataprosenttisesti.  Pimeys on ollut läsnä. Ensi vuonna minulla tulee 20 vuotta täyteen tällä alalla, mikä tarkoittaa myös sitä, että ei tässä ihan nuoria enää olla. Jotta jaksan antaa kaikkeni tälle työlle, pystyn kehittymään musiikillisesti ja pitämään omat energiatasoni huipussaan, olen päättänyt tästä eteenpäin jatkaa elämääni raittiina.”

→ Lue  myös: Näin väkevästi Mikko Mäkeläinen tulkitsee Varpusen jouluaamuna- kuuntele ja ihastu

Mainos
VARAA HETI MAHTAVA PIKKUJOULURISTEILY, KLIKKAA KUVAA!

“Haluan olla hyvä puoliso ja isä”

Raittiuspäätöksensä myötä Mäkeläinen aikoo jatkossa keskittyä “tiukasti niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa eli tähän hetkeen ja tulevaisuuteen, uuteen aikaan”.

→ Lue myösMikko Mäkeläiseltä suloinen kuva synttärityttärestä –  katso

“Tänä vuonna meillä on Myrskylyhdyn kanssa vielä paljon upeita juttuja tulossa mm. Tangon 7-veljestä konserttikiertue, joulukonserttikiertue sekä tietysti meidän omia keikkoja.  Myös oman perheen kanssa on monta upeaa juttua tulossa. Loppuvuosi tulee siis olemaan erittäin kiireinen ja myös työn täyteinen”, Mikko sanoo.

“Tulevaisuudessa haluan kehittyä musiikillisesti edelleen, antaa itsestäni 110 prosenttia sekä työssä, että myös siviilissä. Haluan olla hyvä puoliso ja isä sekä antaa Teille, musiikkini ystäville unohtumattomia musiikillisia elämyksiä ja mikä tärkeintä, nauttia elämästä aidosti onnellisena.”

37-vuotiaalla Mikolla on kaksi tytärtä, ja perhe asuu Turussa. Laulajanura alkoi vuonna 1990 Ponnahdus pinnalle -voitosta. Mäkeläinen on osallistunut myös kaksi kertaa Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Orkesteri on ollut syyskuun puolivälistä saakka keikkatauolla Mikon sairausloman vuoksi, jonka aikana Mäkeläinen on hoidattanut alkoholiongelmaansa.

Katso Mikko Mäkeläisen & Myrskylyhdyn keikat tästä.

 
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!