Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Näin tangokokelaat kehuvat itseään: “Sielu auki, olen paras, älykäs… ja osaan laulaa!” – lue jättilista

Nyt annetaan tangokuninkaallisiksi haluavien kehua retostella itseään! Kuusitoista kuningatar- ja kuningaskokelasta paljastavat, kuinka hurmavaat yleisönsä ja miten kehuvat itseään.

Julkaistu

@

Nyt annetaan tangokuninkaallisiksi haluavien kehua retostella itseään!

Seinäjoen Tangomarkkinat lähestyvät kovaa vauhtia. Jäljellä on vielä kahdeksan miestä ja kahdeksan naista, joista karsitaan jatkajat Seinäjoelle 8.6. Kervalla pidettävässä Finaalin karsinnassa. Tuomaristo valitsee tapahtumasta kuusi nais- ja kuusi mieskilpailijaa Seinäjoen Finaaliviikolle.

Finaaliin karsinta järjestetään Keravan Keuda-talon Kerava-salissa lauantaina 8.6. klo 19, ja sen juontavat hallitsevat tangokuninkaalliset Saana Sassali & Jarno Kokko. Lippuja huippujännittävään tapahtumaan voi ostaa tästä (Tiketti, alk. 27€).

 KUNINGATARKOKELAAT

Ailamari Vehviläinen.

Ailamari Vehviläinen, 42, Jyväskylä:

Yleisön hurmaaminen: “Olemalla läsnä ja laulamalla sydämeni kautta.”

Itsekehu: “Rakastan suomalaista tangoa, se on minulle sydämen asia. Laulajana ja tulkitsijana olen kypsynyt vuosien myötä, ja toisaalta pahimmat särmät ovat hioutuneet, eli olisin täydellinen timantti juhlavuoden kuningattareksi! Heittäytyisin ilolla Tangon taikaan.”

Christa Talikka.

Christa Talikka, 28, Helsinki:

Yleisön hurmaaminen: “Heittäytymällä täysillä hetkessä ja kohtaamalla ihmiset aidosti omana itsenäni.”

Itsekehu: “Olen mieleenpainuva persoona ja vahva tulkitsija. Minulla on kokemusta eri musiikkityyleistä ja teen töitä myös musiikkiteatterin parissa.”

Mervi Kovero.

Mervi Kovero, 38, Porvoo:

Yleisön hurmaaminen: ” Olemalla heille rehellinen ja teeskentelemätön! Vahvoilla tulkinnoilla ja syvällä tunteella esiintyessä. Olen vahvasti vuorovaikutuksessa yleisöön esiintyessäni ja saan siitä valtavasti voimaa ja uskon antavani myös hyvää energiaa takaisin päin.”

Itsekehu: “Minulla on valtava halu päästä näyttämään teille ja itselleni myös että olen nainen paikallaan juuri tässä hetkessä! Tango kaipaa minun kaltaista esiintyjää, joka tuo sen tangon syvimmän olemuksen esiin laulullaan ja läsnäolollaan. Juontohommatkin onnistuvat laulun lomassa luontevasti, joten hiljaisia hetkiä ei ole luvassa.”

Pirita Niemenmaa.

Pirita Niemenmaa, 34, Seinäjoki:

Yleisön hurmaaminen: “Olen helposti lähestyttävä, rempseä ja aito ihminen. Pää pilvissä mutta kuitenkin jalat hyvin tukevasti maassa. Saan ihmiset rakastumaan pelkkään olemukseen. Osaan ottaa yleisön huomioon, ikää tai kuntoa katsomatta. Aina nöyränä yleisön eteen. Omistan tumman, samettisen, mutta heleän äänen, joka on vailla vertaa.”

Itsekehu: “Olen mieleenpainuva, vaikka en ole vielä kuningatar.  Olen vain se valmis paketti tähän kaikkeen! Vain paras, kaunis, iloinen ja kruunu sopisi niin täydellisesti päähäni. Ja ikä mikä parhain: tango 35 ja minä 35, meidän juhlavuosi!”

Pirjo Aittomäki.

Pirjo Aittomäki, 55, Helsinki:

Yleisön hurmaaminen: “Vilpittömyydellä.”

Itsekehu: “Minulla on tunnistettava ääni ja olen parinkymmenen vuoden aikana kehittänyt oman, erottuvan tangolaulutyylin. Sen tunnusmerkkejä ovat rohkea ja sävykäs äänenkäyttö, notkea rytminkäsittely ja kyky pureutua teksteihin ja tulkita niitä omakohtaisesti sekä kertoa tarinaa.”

Päivi Tuomi.

Päivi Tuomi, 45, Pori:

Yleisön hurmaaminen: “Olemalla oma itseni ja laulamalla sielu auki.”

Itsekehu: “Olen syvällinen ja älykäs, mutta myös erittäin huumorintajuinen ja iloinen ihminen. Tulen hyvin toimeen vaikeidenkin luonteiden kanssa ja pinnani on pitkä. Työkavereilta olen saanut palautetta, että luon iloa ja hulvatonta huumoria ympärilleni. Parasta laulamisessa on, kun pystyn kosketamaan toisen ihmisen sielua.”

Rosa Salmi-Narmala.

Rosa Salmi-Narmala, 31, Raisio:

Yleisön hurmaaminen: “Olemalla läsnä ja kontaktissa yleisöön. Kuuntelemalla yleisön toiveita, heitä varten tätä tehdään!”

Itsekehu: “Olen aito, rehellinen ja helposti lähestyttävä esiintyjä.”

Silla Pöyry.

Silla Pöyry, 18, Lappeenranta:

Yleisön hurmaaminen: “: Yleisössä jokainen on yksilö. En halua erikseen ostaa ketään puolelleni vaan annan heidän itse päättää, pitävätkö he minusta vai eivät. Toki jos haluan pitää yleisön tyytyväisenä kuulemaansa mahdollistan sen sisäistämällä kappaleen, jonka esitän. Käytän niin paljon aikaa, kun vaaditaan, kunnes olen tyytyväinen tulkintaani. En halua esittää kappaletta vain sen esittämisen iloksi, vaan haluan todella tulkita sitä. Musiikki olisi hukkaa heitettyä, jos sen merkityksen unohtaa.”

Itsekehu: “Omaan luonteenpiirteitä ja soundin, mitä muilta ei välttämättä löydy. Pidän yllä omanlaista tyyliä ja svengiä enkä halua olla mitenkään kummosemmin koristeltu vaan pysyn mielummin omana luonnollisena itsenäni.KUNINGASKOKELAAT

Benjamin Enroth.

Benjamin Ehroth, 29, Tampere:

Yleisön hurmaaminen: “Yksi tärkeimpiä asioita joihin panostan, on yleisön kunnioittaminen tyylikkään pukeutumisen kautta. Olemalla ihminen ihmiselle ja kohtaamalla jokaisen avoimesti ilman ennakkoluuloja. Pilke silmäkulmassa ja aito lämmin hymy toimii aina.”

Itsekehu: “Tyylikäs, karismaattinen ja aito kaveri joka elää elämäänsä pilke silmäkulmassa. Lämmin ja muut huomioon ottava fiksu herrasmies.”

Dong-Hoon Han.

Dong-Hoon Han, 44, Vantaa:

“Kun laulan tangoa, olen niin onnellinen. Ja haluaisin tietää, mikä on taiteellinen taitoni.”

Jarno Itkonen.

Jarno Itkonen, 32, Kuopio:

Yleisön hurmaaminen: “Olen oma uniikki persoona ja täysin oma itseni. En esitä, enkä matki muita ja olen hyvin kansanläheinen artisti.. ihmiset arvostavat sitä.”

Itsekehu: “Pysyn nuotissa ja osaan laulaa. Esiintyminen on minulle luonnollista ja koen sen olevan kutsumusammattini. Luonteenpiirteeni ja vahvuuteni ovat suureksi eduksi tehdessä ja toteuttaessa artistiuraa.”

Johannes Vatjus.

Johannes Vatjus, 38, Haapavesi:

Yleisön hurmaaminen: “Laulan aina tunteella.”

Itsekehu: “Tässä olisi nyt rohkea pohjoispohjalainen vahvaääninen tangon tulkitsija. Paljon opetusta saanut vuosien varrella nimekkäiltä opettajilta. Olen esiintynyt paljon konserteissa. Olen nopea oppimaan uutta musiikkia ja genreä. Ääneni taipuu todella monipuoliseen musiikkiin oopperasta heavyyn. Haluan tehdä monipuolista ohjelmistoa tulevaisuudessa. Lupaan täyttää perinteiselle tangon arvokkuudella ruutuni mitä sitten tuleekin.”

Juha Pirinen.

Juha Pirinen, 40, Nummela:

Yleisön hurmaaminen: “Vahvoilla tulkinnoilla, antamalla kaikkeni jokaiseen esitykseen.”

Itsekehu: “Jotkut tarvitsevat mikrofonia ja vahvistimia, minä en. Ei Olavi Virrallakaan sellaisia ollut.”

Mika Mäkkeli.

Mika Mäkkeli, 39, Nurmes:

Yleisön hurmaaminen: “Olemalla vaan juuri se ainutlaatuinen Mika Mäkkeli.”

Itsekehu: “Olen hemmetin hyvä sosiaalisessa kanssakäymisessä ihmisten kanssa ja vieläpä hyvää lavakarismaa ja lauluääntä omaava artisti.”

Pasi Kivimäki.

Pasi Kivimäki, 45, Nokia:

Yleisön hurmaaminen: “Uskon, että osaava lauluja, heittäytyvä ja itsensä täysillä peliin laittava hymyilevä ja rehti persoona edelleenkin uppoaa suomalaiseen tanssikansaan.”

Itsekehu: “Olen osaava laulaja, joka rakastaa yleisöään ja on jokaisen sanan takana, jota esittää. Osaan viihdyttää ihmisiä rempseällä esiintymisellä.”

Sami Keskitalo.

Sami Keskitalo, 47, Enontekiö:

Yleisön hurmaaminen: “Olemalla oma itseni!”

Itsekehu: “Tippaakaan en kehu mutta oon sellainen jehu.”

 Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.