Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Nyt on notkeaa: Eini näyttää hula-vanteen vatkauksen mallia – katso video

Eini näytti osaamistaan trendikkään hula-vanteen kanssa kotikeittiössään kuvatulla videolla.

Julkaistu

@

Pirteä ja iloinen laulaja Eini, 59, näyttää osaamistaan trendikkään hula-vanteen kanssa. Ikinuori kestotähti vatkaa lantioitaan tyylikkäästi videolla, jonka voit katsoa tämän artikkelin lopusta.

Hula-vanne oli yksi viime vuoden suosituimmista ja tavoitelluimmista kuntoiluvälineistä. Painolla varustetut vanteet olivat monessa paikassa loppuunmyytyjä etenkin joulun alla, kun kansa osti niitä sankoin mitoin lahjaksi. Ylen mukaan hula-vanteita myytiin yli 100 000 kappaletta lyhyessä ajassa.

Syynä hulailun uuteen suosioon lienee tuore suomalaistutkimus. Helsingin Yliopiston tutkimuksessa todettiin hulailun tarjoavan lukuisia terveysvaikutuksia.

Tutkimuksen mukaan päivittäinen 13 minuutin hulavannetreeni kaventaa vyötäröä neljä kertaa tehokkaammin kuin 10 000 askeleen kävely. Lisäksi hulavannetta pyörittäneillä keskivartalon lihaksisto kehittyi ja huonon LDL-kolesterolin määrää väheni.

Mainos

Einillä hulailu sujuu kuin tanssi: leikiten ja helpon näköisesti. Avokeittiö riittää tilaksi, kun laulaja laittaa lantionsa liekkeihin ja vanteen vauhtiin.

Todellisuudessa hula-vanteen pyörittäminen ei ole aloittelijalle täysin vaivatonta, mutta harjoittelulla tässäkin lajissa leivotaan mestareita. Moni on toki leikkinyt hula-vanteella lapsena, joten vanhan jo kertaallen opittujen taitojen löytäminen on kuin polkupyörllä ajo: minkä kerran oppii, se kaiketi aina osaa.

”Jee! Hulahula! Ostin sit tämmöisen”, iloinen Eini hihkuu videonsa saatesanoissa sosiaalisessa mediassa.

Mainos

Einin loppuvuosi oli juhlava, sillä hän sai marraskuun lopulla Kullervo Linnan Säätiön palkinnon tunnustuksena ansioistaan kotimaisessa viihde- ja tanssimusiikissa.

Jo 17-vuotiaana ensisinglensä Yes Sir, alkaa polttaa julkaissut Eini on esittänyt uransa aikana niin ikivihreitä kuin discoiskelmiäkin.

”Eini on laulanut yli 40-vuotisen uran, mutta elää parhaita vuosikymmeniään yleisön edessä. Hän liikuttaa, koskettaa kaikenikäistä yleisöä, ääni helisee ja soi niin kuin Toivo Kärjen löytämillä taiteilijoilla”, kuvaili Kullervo Linnan Säätiön jäsen Maarit Niiniluoto palkintojen jakotilaisuudessa.


Matti ja Teppo avaavat historiallisen keikkakesänsä 24.5.20 Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla. Ainutkertainen erikoiskeikka! Lisäksi Leif LIndeman sekä Neitoset. Varaa heti!

Aiemmin syksyllä Eini hurmasi televiossa, kun hän kisasi supersuositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa MTV3-kanavalla.

→ Lue myös: Synttärisankari Eini säteili TTK-avauksessaan: ”Täydellistä valssia”

Einillä oli tanssikokemusta toki entuudestaan, mutta ei tietysti vaativan tv-kisan edellyttämissä määrin.

”Olen käynyt tanssilavoilla ja kun mies on vienyt, niin olen tullut perässä. Opetustaustaa minulla ei kuitenkaan ole, eli lähden kyllä ihan puhtaalta pöydältä tähän oppiin”, hän kertoi.

Katso Einin keikat tästä.

KATSO Einin hulailu videolla tästä:


Hulavanne on neljä kertaa kävelyä tehokkaampaa. Kiinteydy ja laihdu! Tilaa nyt painohulavanne tarjoushintaan, alk. 29,90€. Klikkaa ja toimi heti!
Mádaran maailmankuulu luonnonkosmetiikka on ihoystävällistä, korkealaatuista ja ympäristöystävällistä. Tilaa tästä!
Osta parhaat laatutuotteet virallisesta ADIDAS-kaupasta. Edullisesti kaikkea kuntoiluun ja urheiluun.
Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!