Ota yhteyttä

Media

Viva: Eija Kantola on kirppishaukka: “Mieluummin kiertoon kuin roskiin”

Eija Kantola on kotikulmiensa kirpputorin vakiomyyjä. Mutta minkä tuotteen myyminen johtaa juhlintaan?

Julkaistu

@

Eija Kantola tunnustautuu oikeaksi kirppiskonkariksi Viva-lehden jutussa. Tangokuningatar paljastaa, että myy vaatteitaan ja käytettyjä astioitaan  Nummelan keskustassa sijaitsevalla Hiiden kirppiksellä.

Se on Eijan suosikkikirppis, koska siellä “ei haise ummehtuneelle”. Laulajalla ja hänen ystävällään on siellä yhteinen myyntipöytä.

“Pidämme juhlat jos Ikea-kannu menee kaupaksi”

He ovat jännittäneet etenkin sangen tavanomaisen Ikea-kannun kohtaloa. Kannu on ollut myynnissä jo tovin ja vaikka hintaakin on vain 50 senttiä, se ei ole käynyt kaupaksi.

”Olemme suunnitelleet ystäväni kanssa, että pidämme juhlat, jos kannu menee kaupaksi”, Eija nauraa jutussa.

→ Lue myös: Eija Kantola liukastui saunassa: Paha palovamma sotki 10-vuotishääpäivänkin

Mainos

“Ostan vain tarpeeseen”

Eija kertoo Viva-lehdessä, että haluaa kirpputorilla pikemminkin päästä tavaroistaan eroon kuin ostaa niitä. Hän ottaa myyntipöydän pariksi viikoksi kerrallaan, noin kolme kertaa vuodessa.

“Siksi etupäässä käyn kirppiksellä myymässä vaatteitani, astioita ja mitä kaikkea turhaa kaapeissa nyt sattuukin lojumaan. Mutta kyllähän täältä jotain kivaakin aika usein mukaan tarttuu”, laulajatar myöntää.

“Design-lasit joutivat pois”

”En osta kaappiin vaan tarpeeseen. Astioita en osta juurikaan, sillä tässä iässä niitä on jo ihan tarpeeksi.”

Siksi Eijan Iittalan Verna-lasitkin, à 5 euroa, päätyivät jutun mukaan myyntipöydälle.

”Ne menivät heti kaupaksi. Toivottavasti ostaja ottaa ne ahkeraan käyttöön. Minulla ne olivat kaapin ylähyllyllä ja vain noin kerran vuodessa käytössä. Joutivat pois.”

→ Lue myös: Eija Kantola levytti Toivo Kärjen nostalgisen “piilotangon”- “yksi hienoimpia lauluja”

Mainos

Kukkakannuksi terassille

Eija Kantola sanoo Vivan haastattelussa noudattaneensa tuttu periaatetta: osta vain, jos tarvitset. Esimerkkinä hän mainitsee päällään olevan mustan takin, jonka hän löysi viitisen vuotta sitten kirpputorilta. Takki on Eijalle rakas ja tiuhaan käytetty.

“Kierrätys on hyvä juttu”

”Kierrätys on kyllä hyvä juttu. Mieluummin kiertoon kuin roskiin. Minähän voisin lahjoittaa sen Ikea-kannun tänne, jos se ei lopulta mene kaupaksi. Tai sitten kannu päätyy omalle terassille kukkakannuksi.”

Tanssitähdistä myös muun muassa Saija Tuupanen on myynyt esiintymisasujaan ja vaatteitaan kirpputorilla, viimeksi syksyllä 2019.

→ Lue myös: Oho! Saija Tuupanen ja Sami Hedberg järjestävät kirpputorin: “Iltapukuja ja muita löytöjä”

Katso Eija Kantolan & Omegan keikat tästä.

 Mádaran maailmankuulu luonnonkosmetiikka on ihoystävällistä, korkealaatuista ja ympäristöystävällistä. Tilaa tästä!

Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!