Ota yhteyttä

Media

Anita Hirvos -kopio yllätti risteilysuosikin tv:ssä – katso hilpeä De Va Kukku De -video

SuomiLOVE:ssa koettiin hilpeitä hetkiä, kun Hanna Pakarinen pukeutui pörröpäiseksi Anita Hirvoseksi ja sai Viking Linen risteily-Jamppen tanssimaan.

Julkaistu

@

Yle TV1:n suositussa SuomiLOVE-tv-sarjassa nähtiin viime lauantaina (4.1.20) hilpeitä hetkiä, kun melkein oikea Anita Hirvonen pörröisessä peruukissaan ja leopardikuosissaan yllätti risteily-Jamppen.

Voit katsoa sydämellisen hauskan videon Jamppen ja feikki-Anitan De Va Kukku De -iloittelusta tämän artikkelin lopusta.

Jamppe on monille risteilymatkustajille tuttu, aina hymyileväinen Viking Linen työntekijä, jota työkaverit kuvaavat tv:ssä “mieheksi, joka antaa kaikkensa muttei koskaan vaadi mitään”.

“Hänestä pitävät kaikki, ystävät, työkaverit ja asiakkaat.”

Mainos

Jamppen matka työpalaveriin Helsingin Katajanokan terminaalissa vie tällä kertaa mutkan kautta, kun työkaverit ja muut läheiset ovat järjestäneet Jampelle vuosisadan yllätyksen, jonka tarjoilevat Hanna Pakarinen ja LOVEband. Hanna Pakarinen muistetaan Suomen ensimmäisenä Idols-voittajana vuonna 2004 ja myös Suomen Euroviisuedustajana Helsingissä pidetyissä kotiviisuissa 2007.

Nyt Hanna on pukeutunut legendaariseksi Anita Hirvoseksi kiharaista kuontaloa ja räväkkää vaatetyyliä myöten.

SuomiLOVE-ohjelmassa Hanna esittää yllätetylle Jamppelle Anitan vuoden 1982 klassikkohitin De Va Kukku De. Hilpeä esitys saa katsojat taputtamaan tahtia ja Jamppekin nousee tuoliltaan tanssahtelemaan nuorekkaan Anita-kopion kanssa.

Jamppe nousi tanssahtelemaan iloisesti Hanna Pakarisen esittämän Anita Hirvosen kanssa. Kuva: SuomiLOVE/TV1.

Mainos

Jaksossa selviää myös, että Jamppe on itsekin imitoinut Anitaa. Kun Viking Linella oli taannoin suosittuja Tie tähtiin -karaokekisoja, missä risteilyvieraat saivat esittää ja imitoida tunnettuja tähtiä, Jamppe veti minimekon päälleen ja pörröperuukin päähänsä.

“Jamppe tietysti heittäytyi uskollisena tekijänä tehtävään ja esitti juuri tämän kappaleen hyvin pukeutuneena”, työkaverit kertovat hymyillen televisiossa.

“Kiitos, mä taidan tietää, mitä tulee”, hämmentyneen iloinen Jamppe saa sanotuksi.

Tältä Jamppe näytti, kun hän heittäytyi Anita Hirvoseksi taannoisessa Tie tähtiin -kisassa Viking Linen laivalla. Kuva: SuomiLOVE/TV1.

SuomiLOVE-ohjelmassa on aiemmin nähty ja kuultu aitojakin tanssitähtiä. Muun muassa Tommi Soidinmäki sekä Dallapé ovat esiintynyeet sydämellisessä suosikkisarjassa.
Voit katsoa Viking Linen laivojen tanssikeikat tästä:

Anita Hirvonen (vas.) ja Hanna Pakarinen.

KATSO Jamppen ja Hanna Pakarisen De Va Kukku De (SuomiLOVE) 2019:Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!