Ota yhteyttä

Tanssilavat

Odotettu paluu! Hotelli Keurusselkä aukeaa juhannukseksi – tanssimaan päästään syksyllä

Tanssipaikkanakin suosittu hotelli Keurusselkä Keuruulla avautuu liki vuoden tauon jälkeen ensi keskiviikkona 17.6.

Julkaistu

@

Hotelli Keurusselkä avautuu Keuruulla ensi keskiviikkona 17.6. liki vuoden tauon jälkeen.

Keski-Suomen sydämessä sijaitseva hotelli sulkeutui pikavauhtia viime kesäkuun (2019) lopussa, mikä herätti harmistusta tanssikansassa, sillä Keurusselällä järjestettiin runsaasti suosittuja tanssi-iltoja nimiartistien tahtiin.

Toimintaa Keurusselkä-järven komeissa maisemissa pyörittää nyt Keurusselkä Hotels Oy.

Ohjelmatarjonta avautuu maltillisesti 

Keurusselkä Hotelsin toimitusjohtaja Iris Mäkinen kertoo, että viihde on jatkossakin tärkeä osa pidetyn ja tunnetun hotellin toimintaa.

“Kesän ohjelmatarjonta avautuu maltillisin askelin, mutta syksyä kohden viihde- ja tanssiohjelma tuo sykettä pimeyteen”, Mäkinen sanoo.

“Kuuntelemme tietenkin hallituksen ohjeistusta ja noudatamme sitä äärimmäisen tarkasti. Vierailijoiden ja henkilökunnan turvallisuus on kaikkein tärkeintä.”

Mäkinen on tuttu tekijä alueella. Hän on vetänyt Mäntän Klubia sekä ja Keurusselän naapurissa sijaitsevaa Keurusharjun lomakylää. Keurusselän toiminnassa Mäkinen oli mukana jo kymmenen vuotta sitten, kun hotellin omisti Lomaliitto.

→ Lue myös: Hotelli Keurusselältä suru-uutinen: Toiminta loppuu jo ensi viikolla – loppukesän tanssit peruttu

Kapunki myönsi mittavan lainan

Tanssiin.fi uutisoi Keurusselän tilanteesta maaliskuussa. Tuolloin uumoiltiin, että ovet avautuisivat jo ennen kesää, mutta siihen ei aivan ehditty. Nyt Keurusselkä aukeaa sopivasti ennen keskikesän suurta juhlaa eli juhannusta.

→ Lue myös: Yllätyskäänne: kuopattu hotelli Keurusselkä saa sittenkin jatkoa – ovet auki jo ennen kesää

Vuosi sitten sulkeutunut Keurusselkä sai uutta toivoa tänä keväänä, kun Keuruun kaupunki otti aktiivisen roolin neuvotteluissa. Huhtikuussa päätettiin, että Keuruun kaupungin tytäryhtiö Keulink Kiinteistöt Oy ostaa Kiinteistö Oy Hotelli Keurusselkä -nimisen yhtiön koko osakekannan. Keuruun kaupunginvaltuusto myönsi 500 000 euron lainan Keulink Kiinteistöt Oy:lle.

Tämä lainajärjestely mahdollisti hotellin avaamisen.

Keväällä sovittiin, että Keulink Kiinteistöt ostaa noin 11 hehtaarin hotellikiinteistön Työeläkeyhtiö Elolta ja solmii toimintaa pyörittämään perustettavan yhtiön kanssa lunastussopimuksen. Perustettavan Keurusselkä Hotels Oy:n on määrä lunastaa kiinteistön omistus kahdeksassa vuodessa.

Rahoitusta myös remontointiin

Hotelli Keurusselässä on tilaa majoittua.

”Keurusselkä-järven maisemissa on samalla alueella kolme majoituskohdetta. Alkuperäinen Lomahotelli est. 1949 ja Hotelli Keurusselkä tarjoavat hotellimajoituksen yhteensä yli 200 henkilölle, Keurusharjun Loma-asunnot 180 henkilölle”, yrittäjä ja hotelliyhtiön toimitusjohtaja Iris Mäkinen listaa.

Vuonna 1949 valmistuneessa funkistalossa on 36 huonetta ja vuonna 1972 valmistuneessa päärakennuksessa 65 huonetta. Lainajärjestelyssä on rahoitusta myös tarpeelliseen remontointiin.

Keurusselän tilava ravintola on yli 500-paikkainen ja lisäksi käytössä on kookas 200 hengen ulkoterassi. Hotellin aulaan avautuu nyt myös baari. 

 Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja. Klikkaa heti ja kokeile!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.