Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kaiho teki Paula Koivuniemen klassikosta upean tangon – kuuntele

Tanssiorkesteri Kaihon taitava ja tyylikäs versio Sua vasten aina painautuisin -hitistä menee jalan alle.

Julkaistu

@

Tanssiorkesteri Kaiho on julkaissut tyylikkään erilaisen version Paula Koivuniemen klassikkohitistä Sua vasten aina painautuisin. Orkesterin versio menee mainiosti jalan alle, sillä Paulan ikoninen kappale on kääntynyt Kaihon taitavien muusikoiden käsissä tangoksi.

“Meidän keikkaohjelmistoon biisi päätyi kosketinsoittajamme sovituksellisesta ideasta”, orkesteri kertoo viitaten Ilari Kauppiin.

“Alkuperäinen, diskotyylinen ilmaisu sai väistyä kun Ilari päätti ettei tämä mikään jumputusdiskokappale ole, vaan ehta tango!”

Sua vasten aina painautuisin on Jori Sivosen sävellys ja Pertti Reposen sanoitus vuodelta 1978. Vuonna 2014 kappale sai uuden ilmeen Paula Vesalan versioidessa laulun Vain elämää -tv-sarjan kolmannella tuotantokaudella.

“Toivotammekin oikein suotuisia tangon askelia kaikille tämän versioinnin myötä!”

Tanssiorkesteri Kaiho. Tuomas Salminen – laulu, haitari ja kitara,  Jesse Vainio – kitara, saksofoni ja laulu, Aaro Saarinen – rummut ja laulu,  Ilari Kauppi – koskettimet ja laulu,  Jani Niiranen – basso ja laulu. Kuva: Gramofoni Oy.

Korona ei sammuttanut soittopaloa

Suosittu tanssiorkesteri sanoo, että vaikka keikat ovat loppuneet, soittointo ei ole laantunut.

Yhtyeen jäsenet keksivät formaatin tuoda musiikin ilosanomaa yleisön korviin. Niinpä orkesteri on tehnyt ja julkaissut Kaihon karanteenikarkelot -nimistä musikaalista sarjaa. Jaksot koostuvat yhtyeen jäsenten videoterveisistä ja erilaisista musiikkiesityksistä.

“Jokainen soittaja äänitti ja kuvasi omat materiaalinsa kotona ja niistä työstettiin yhtenäinen kokonaisuus.”

Kokonaiset Karanteenikarkelot –jaksot löytyvät tästä (Kaihon Facebook-sivut).


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!
TÖITÄ TARJOLLA! Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!