Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Hotelli Keurusselältä suru-uutinen: Toiminta loppuu jo ensi viikolla – loppukesän tanssit peruttu

Suosittu hotelli Keurusselkä tiedotti tänään keskiviikkona (19.6.19), että sen toiminta loppuukin jo 30.6. mennessä. Alunperin toiminnan piti päättyä vasta elokuussa. Nyt viimeiset tanssit Keurusselällä ovatkin jo huomenna torstaina Souvareiden tahtiin. Lue lisää.

Julkaistu

@

Erittäin suosittu ja tanssikansan tykkäämä keskisuomalainen, Keuruulla sijaitseva hotelli Keurusselkä tiedotti tänään keskiviikkona (19.6.19), että sen toiminta loppuukin jo 30.6. mennessä eli käytännössä ensi viikolla.

Alunperin hotellin piti lopettaa vasta elokuulla, ja Keurusselän kesä olikin varattu esimerkiksi hienoja tanssi-iltoja täyteen. Nyt tullut tiedote toiminnan lopettamisesta on yllättävä ja hotellia pyörittäville yrittäjille varmasti raskas ja surullinen päätös.

“Kaikki päättyy aikanaan. Toimintamme valitettavasti päättyy ensi viikolla eli vuokrasopimuksen alkuperäisen irtisanomisajan puitteissa 30.6.2019”, Keurusselältä kerrotaan.

“Olemme yhteydessä varaukset heinä-elokuulle tehneisiin asiakkaisiin ja pyrimme auttamaan mahdollisuuksien mukaan peruuntuvien tilaisuuksienne uudelleen järjestelyissä.”

Souvarit vetävät viimeiset tanssit

Viimeiset tanssit Keurusselällä ovat näin muodoin jo huomenna torstaina, jolloin Lasse Hoikka & Souvarit keikkailevat Keurusselällä. Lauantaina hotellissa “lauletaan Amarilloa kenties aamuun asti Hannu Auvisen poppoon kera”, ja juhannusaattona Pirtillä kokko ja perinteinen juhannuksenvietto lettujen ja makkaranpaiston kera klo 20 alkaen.

“Olemme harmissamme keskikesään ajoittuvan toiminnan loppumisen ajankohdasta sekä henkilökunnan että asiakkaidemme puolesta, mutta liekö tälläkin oma tarkoituksensa. Avasimme neljä vuotta sitten lähes yhtä nopealla aikataululla, joten olkaamme kiitollisia näistä vuosista ja nautitaan vielä keskikesän juhla Keurusselän upeissa maisemissa.”Kiinteistö huonossa kunnossa

Viime tammikuussa Keurusselkä tiedotti, että sen toiminta tulee loppumaan kesällä 2019. Voit lukea koko Tanssiin.fi:n uutisen tästä.

Syynä lopettamiseen on kiinteistön huono kunto. Hotellikiinteistön omistavan Työeläkeyhtiö Elon mukaan kiinteistön ylläpito on “raskaasti tappiollista”. Tämä johtuu ennen kaikkea rakennusten “huomattavan suurista ylläpito- ja korjauskustannuksista”.

Heinä- ja elokuulle Keurusselälle oli buukattu monia tanssitähtiä keikoille. Esimerkiksi 1.7. piti olla Kyösti Mäkimattila, 8.7. Teemu Roivainen ja 15.7. Saija Tuupanen. Kaikki tanssikeikat on nyt peruttu, sillä Keurusselän oman nettisivuston tanssikalenteri on tyhjä juhannusta lukuunottamatta.

Päivitämme keikkatilanteen Tanssiin:fi:hin oitis, jahka saamme vahvistuksen peruutuksista ohjelmatoimistoilta.

Kansalta tukea ja tsemppiä

Vaikka lopettamispäätös onkin aina karu, Keurusselällä kävijät ovat tsempanneet hienosti hotellin henkilökuntaa:

“Voihan harmitus. Henkilökunnalle ja Sadulle voimia tulevaan loppukoitokseen. Toivotaan, että vanhan loppu on uuden alku.”

“Itkuhan tässä pääsi. Heinäkuun jäähyväisvierailu oli peruttava.”

“Voimia ja tsemppistä teille kaikille sinne!”

“Etteköhän te muuta keksi tilalle… tanssit vielä jatkuvat jossain muualla.”

 


Seiskan synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse omasi kuudesta erilaisesta tarjouksesta !

Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan