Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Ohhoh! Heikki Koskelon yllättävä paljastus: “Lähden viidakkoon Selviytyjät-kuvauksiin” – video

Heikki Koskelo paljastaa videohaastattelussa pitkään salatun yllätyksen: hän osallistuu Selviytyjät-tv-sarjan uudelle kaudelle. Video on kuvattu aprillipäivänä Suurtanssit-risteilyllä.

Julkaistu

@

Heikki Koskelo kertoi tänään maanantaina (1.4.2019) todellisen yllätysuutisen. Suurtanssit-risteilyllä esiintynyt Koskelo paljasti Tanssiin.fi:n videohaastattelussa, että osallistuu hittisarjan tv-kuvauksiin kaukana viidakossa.

“Lähden mukaan Selviytyjiin ensi vuonna”, Koskelo paukautti.

“Tieto tuli viime viikolla.”

Selviytyjät on Nelosen suosittu tosi-tv-sarja, jota kuvataan Filippiineillä. Ohjelma pyörii parhaillaan televisiossa. Selviytyjissä joukko suomalaisjulkkiksia yrittää pärjätä alkeellisen eksoottisissa oloissa ja juonitella samalla toisiaan vastaan. Miten mahtaa kainuulaisen tangoprinssin käydä viidakossa?

Kannattaa katsoa videohaastattelu loppuun asti, sillä Leif Lindemankin astuu kuvaan.

KATSO Heikki Koskelon tänään aprillipäivänä kuvattu videohaastattelu Europalla Suurtansseissa:Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *