Ota yhteyttä

Suurtanssit

Leif Lindeman: “Tulossa levy täynnä suuria rakkauslauluja” – katso video

Leif Lindeman kertoo kesän odotuksestaan, vesijetistä, uudesta levystä Riku Niemi Orchestran kanssa ja miettii, mihin tv-ohjelmaan kelpaisi.

Julkaistu

@

Leif Lindeman kertoo Tanssiin.fi:n videohaastattelussa ilouutisen: tanssikansan suosikilta ilmestyy kesällä uusi levy.

“Kyllä, levyä ollaan tekemässä Riku Niemi Orchestran kanssa. Toivotaan, että yhteistyö tuottaa hienoa hedelmää”, Leif sanoo.

Levyn teema on tunteikas.

“Olen tehnyt tangolevyn ja monta iskelmälevyä… nyt teemana on rakkaus.  Se on täynnä suuria rakkauslauluja.”

“Rakastan kesää”

Hyväntuulisella videohaastattelulla Leif kertoo myös olevansa ehdottomasti kesäihminen.

“Rakastan kesää. Talvella jotenkin energia on puolitasossa, mutta kun alkaa aurinko paistaa, niin energia on ihan eri tasolla”, oman vesijetin kotijärven rantaan ostanut tanssitähti pulppuaa.


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

“Kelpaisinko Napakymppiin?”

Kyösti Mäkimattila menestyy Tähdet, tähdet -ohjelmassa, ja Leif kannustaakin kaikkia äänestämään Kyösti tv-sarjan voittoon.

“Jaa, mihin ohjelmaan minne voisin mennä? Napakymppiin, kai!”

Leif Lindeman ja Amore esiintyivät suositulla Suurtanssit-risteilyllä Europalla su-ma 31.3.-1.4. Heidän kanssaan kansaa tanssittivat Heikki Koskelo & Taivaankaari. Heikin videohaastattelu on luvassa huomenna.

Kevään viimeinen Suurtanssit on muuten su 12.5., silloin viihdyttämässä jälleen kaksi upeaa tanssiorkesteria: Komiat sekä Kyösti Mäkiamattila & Varjokuva. Varaa Suomen suosituin tanssiristeily tästä.

 

KATSO Leif Lindemanin haastattelu Suurtansseista:
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.