Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Onko tässä hauskin video ikinä: Tommi Soidinmäki on tossun alla hulvattommalla uutuusvideolla

Tommi Soidinmäen musiikkivideo uudesta Likapyykki-kappaleesta on hulvattoman hillitön ja yksi hauskimmista iskelmävideoista miesmuistiin! Katso ja lue lisää!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki julkaisi tänään tiistaina (19.6.2019) hillittömän musiikkivideon uusimmasta hitistään, viime viikolla julkaistusta Likapyykki-kappaleesta (lue uutinen tästä).

Tommi on kuvannut kappaletta pilke silmäkulmassa tehdyksi parisuhdebiisiksi, jossa on vaikutteita viime vuoden Saunaralli-kestohitistä. Nyt julkaistu musiikkivideo vahvistaa ainakin pilkettä parisuhteessa, sillä video on kerrassaan hulvaton. Tommin kaulimella jöötä pitävää vaimoa esittää viehättävän osuvasti Mira Mustonen.

Kokeneena näyttelijänä ja lavatähtenä Tommi on päässyt revittelemään ja esittämään tossun alla olevaa perheenisää. Roolistaan tangokuningas selviytyy humoristisen viihdyttävästi.

Vai mitä sanotte näistä kuvista:


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

Musiikkivideota kuvattiin viime viikonloppuna upeissa, kesäisissä maisemissa.

“Lähes 8 tuntia kuvattiin Likapyykin musavideota. Tämä ja huominen päivä lepoa, voisko sanoa että vähän väsy tästä viikosta”, Tommi huokaili kuvausten päättymisen jälkeen.

KATSO Tommi Soidinmäen Likapyykki (videon tuotanto: KarmaMedia.fi, ohjaaja: Teemu Myöhänen, assistentti: Jaan-Patrik Vartiainen, kiitos: Majaniemen SPY, Kati Katila) 2019:


Tilaa Klingelin postimyynnistä upeat ja edulliset tuotteet! Kaikkea naisille ja kotiin.
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).