Ota yhteyttä

Media

Paula Koivuniemi Seiskassa: “Lopettaminen ei ole käynyt mielessäkään”

Hyväkuntoinen Paula Koivuniemi kertoo Seiskassa kävelevänsä päivittäin 10 000 askelta. Lue lisää!

Julkaistu

@

Kuva: PKK-Viihde Ky.

Paula Koivuniemi kertoo tänään torstaina ilmestyneen Seiska-lehden erikoishaastattelussa, kuinka pitää yllä kuntoaan. 72-vuotias isklemälegenda on yhä hyvässä vedossa ja keikkaileekin säästeliään säännöllisesti.

“Onhan tässä muutama vuosi tullut kierrettyä! Jaksan silti ihan hyvin. Kaikki lähtee musiikin tekemisen ja esittämisen ilosta sekä hyvästä peruskunnostani. Olen pitänyt muutenkin huolta itsestäni”, Paula kertoo Seiskassa.

“Askelmittariin kertyy 10 000 askelta päivässä” -Paula Koivuniemi Seiskassa

“Elän terveesti ja liikun paljon. Hankin hiljattain askelmittarin, johon kertyy päivässä helposti 10 000 askelta. Ulkoilutan koiraa, ja tykkään muutenkin liikkua ulkona.”

Paula ulkoiluttaa usein managerinsa Laura Vuorisen koiraa, monirotuista Sirua. Koira haettiin äitienpäivänä 2017 Viipurin koirat -yhdistyksen kautta.

”Siru on älykäs, kaunis ja tottelevainen koira. Minä saan ulkoiluttaa Sirua. Olen myös käynyt katsomassa sen agilitytreenejä”, Paula kertoi taannoin.

→ Lue myös: Eläinrakas Paula Koivuniemi: “Kissani on itsenäinen ja itsepäinen, kuten minäkin”

“Mukavasti on keikkoja kesälle”

Paula vakuuttaa, että keikkailee niin kauan kuin jalka nousee.

“Ei ole käynyt mielessäkään, että lopettaisin, koska on niin ihanaa tehdä tätä työtä. Se varmaan myös välittyy esiintyessäni. Ihmiset ovat aina niin ihania, olin sitten keikalla laivalla, yksityistilaisuudessa tai isoilla festareilla”, laulaja vakuuttaa Seiskan leppoisassa haastattelussa.

“Katselin juuri kalenteriani, ja mukavasti on taas keikkoja koko kesälle.”

Paula Koivuniemellä onkin useita isoja esiintymisiä kesällä 2020. Hän keikkailee muun muassa 5.6. Vantaalla Myyrmäki Food & Wine -festivaaleilla ja 12.6. Vaasassa FestVilla-kaupunkifestivaaleilla.

Katso Paula Koivuniemen kaikki keikat tästä.


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

“Teemalevy vielä tulossa”

Vihaajapa Paula Seiskassa, että häneltä on tulossa uutta musiikkiakin.

“Tänä vuonna ei ole tulossa uutta musiikkia, mutta myöhemmin kyllä. Olen tehnyt aiemmin teemalevyt Rakkaudesta ja Elämästä, ja ainakin yksi teemalevy on vielä tulossa”, Paula vihjaa lehdessä.

→ Lue myös: Paula Koivuniemi Avulle rakkaudesta: “;Ihanaa olla vapaa” – uusi levy tulossa

Paula Koivuniemi on Viking XPRS -aluksen kummi. Paula kastoi aluksen vuonna 2007 ja on siitä lähtien heittänyt monta ikimuistoista keikkaa matkalla Tallinnaan ja takaisin.

Seiska oli tehnyt Paulan haastattelun hänen päiväristeily-keikallaan XPRS:llä 8.2.

Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).