Ota yhteyttä

Paula Koivuniemi

Paula Koivuniemi.

Paula Koivuniemi (synt. 19. kesäkuuta 1947) on ollut suomalaisten kestosuosikki 1960-luvulta alkaen. Koivuniemen pitkän suosion syitä ovat lukuisten, ajattomiksi osoittautuneiden kestohittien ohella hänen omaleimainen, käheän matala alttoäänensä ja vahva lavakarisma.

Nimikkohitin asemaan on noussut käännösiskelmä Aikuinen nainen vuodelta 1982.

Koivuniemen läpimurto iskelmän tähtitaivaalle oli vuonna 1966 julkaistu Perhonen” Seuraavien vuosikymmenien hittejä olivat muun muassa Aikaan sinikellojen, Astun aurinkolaivaan, Kapteeni Aika, Romantiikkaa, Sua vasten aina painautuisin ja Tummat silmät, ruskea tukka”.

1990-luvulta on jäänyt soimaan muun muassa Kun kuuntelen Tomppaa. 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen kaupallisesti vahvinta tuotantoa edustavat hittikappaleet Kuka pelkää Paulaa, Sata miestä ja Yöperhonen. 2010-luvulla Koivuniemen menestyssävelmiä ovat olleet muun muassa Kaiken antanut ja Queen.

Koivuniemi on saanut urallaan 13 kultalevyä, yhden platinalevyn ja yhden tuplaplatinan, ja lisäksi Leidit levyllä -albumi myi kultaa vuonna 2000.


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
la 21/03/20 Seinäjoki Kalevan Navetta
Kellonaika: 16.00. Lippu: 32€. Osoite: Nyykoolinkatu 25. Suomen iskelmägenren valovoimaisimpiin tähtiin kuuluva Paula Koivuniemi esiintyy folk-yhtyeen säestämänä Kalevan Navetan Hugo-salin avajaiskonsertissa. Harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara on lähestynyt kappaleita mehukkaasta näkökulmasta, joka vie Koivuniemen juurimusiikin tunnelmiin. Kansanlaulut ja iskelmät täydentävät toisiaan kuin kauan erossa olleet kaksoset. Kesto 60 min. Ei väliaikaa. Osta liput tästä.
la 28/03/20 Turku Viking Grace
Osoite: Ensimmäinen linja 6. Osta liput tästä.
pe 05/06/20 Vantaa Myyrmäki Stadion
Lippu: alk. 59€. Osoite: Rajatorpantie 23. Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine Festival on kesäkuussa 2020 ensimmäistä kertaa järjestettävä iskelmä- & pop-musiikkia ja ruoka- & juomakulttuuria innovatiivisesti yhdistävä, kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali Myyrmäki Stadionilla. Osta liput tästä.
pe 12/06/20 Vaasa FestVilla-kaupunkifestivaali
Osta liput tästä.
la 27/06/20 Kokkola Mustakari Memories -festivaali
Mustakari Memories järjestetään nyt kahdettakymmenettäensimmäistä kertaa. Musiikin ystävät ovat ottaneet merenrannassa Mustakarin saarella järjestettävän festivaalin omakseen ja liput myydäänkin lähes joka vuosi loppuun. Lauantai 27.6.2020: Apulanta, Paula Koivuniemi, Olavi Uusivirta ja Black Devils feat. Ile Kallio plays Hurriganes. Osta liput tästä.
to 09/07/20 Eura – Honkilahti Sieravuoren Lomakeskus
Osoite: Sieravuorentie 117. Tanssipaikan puhelin: 02 823 9690. Kolmatta kertaa järjestettävä Sierafest kasvaa 2-päiväiseksi mutta järjestetään edelleen arki-iltoina keskellä Suomen suosituinta kesälomaviikkoa. Torstaina 9.7.20 vaihdetaan tyylilaji iskelmään ja Sierafestin lavalla nähdään mm. PAULA KOIVUNIEMI sekä ensimmäisellä festarikeikallaan juuri Vuoden Tanssiorkesteriksi äänestetty KOMIAT, sekä kolmas, myöhemmin julkaistava suursuosikki. Osta liput tästä.
ma 13/07/20 Saarijärvi – Pylkönmäki Kirmot
Kellonaika: 19.00. Osoite: Keskustie 15. Kirmot 20 v. Juhlavuoden kunniaksi ”Pylkön pojat” Mikael Konttinen ja Tommi Soidinmäki saavat odotetuksi vieraakseen Paula Koivuniemen perinteisessä Yrittävän talon piha-alueella järjestettävässä tapahtumassa. Klo 19-21. Osta liput tästä.
la 01/08/20 Forssa Holjat
Perinteinen Holjat-kaupunkifestivaali Forssassa. La 1.8. lavalla Antti Ketonen, Paula Koivuniemi ja Divet Show. Osta liput tästä.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!