Ota yhteyttä

Paula Koivuniemi

Paula Koivuniemi.

Paula Koivuniemi (synt. 19. kesäkuuta 1947) on ollut suomalaisten kestosuosikki 1960-luvulta alkaen. Koivuniemen pitkän suosion syitä ovat lukuisten, ajattomiksi osoittautuneiden kestohittien ohella hänen omaleimainen, käheän matala alttoäänensä ja vahva lavakarisma.

Nimikkohitin asemaan on noussut käännösiskelmä Aikuinen nainen vuodelta 1982.

Koivuniemen läpimurto iskelmän tähtitaivaalle oli vuonna 1966 julkaistu Perhonen” Seuraavien vuosikymmenien hittejä olivat muun muassa Aikaan sinikellojen, Astun aurinkolaivaan, Kapteeni Aika, Romantiikkaa, Sua vasten aina painautuisin ja Tummat silmät, ruskea tukka”.

1990-luvulta on jäänyt soimaan muun muassa Kun kuuntelen Tomppaa. 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen kaupallisesti vahvinta tuotantoa edustavat hittikappaleet Kuka pelkää Paulaa, Sata miestä ja Yöperhonen. 2010-luvulla Koivuniemen menestyssävelmiä ovat olleet muun muassa Kaiken antanut ja Queen.

Koivuniemi on saanut urallaan 13 kultalevyä, yhden platinalevyn ja yhden tuplaplatinan, ja lisäksi Leidit levyllä -albumi myi kultaa vuonna 2000.


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!