Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Reijo Taipaleen Krista-tytär: ”Hyvää viimeistä matkaa Satumaahan, isä-kulta”

Lue Krista Taipaleeen tunteikas osanotto isänsä Reijo Taipaleen kuolemasta. “”Hyvää viimeistä matkaa Satumaahan, isä-kulta – kiitos niin paljosta, ihan kaikesta!”

Julkaistu

@

Eilen edesmenneen laulajatähti Reijo Taipaleen tytär Krista Taipale avautuu omaisten surusta.

”Perhettämme on kohdannut syvä ja suuri suru: rakkaamme – äitimme puoliso, isämme ja lastemme isoisä Reijo on nukkunut pois”, Krista Taipale kirjoittaa julkisessa Facebook-päivityksessä.

”Tämän musertavan surun ja kaipauksen keskellä tuo lohtua ajatus siitä, että isä on nyt päässyt Satumaahan – paikkaan, josta hän on laulanut suomalaisille yli viisi vuosikymmentä kestäneen uransa ajan.”

”Isä toi lohtua ihmisille”

Tyttären mukaan ”isälle taiteilijana ehdottomasti kaikista tärkein asia oli hänen yleisönsä, suomalaiset ihmiset”.

”Hän koki elämäntehtäväkseen tuoda laulunlahjansa ja musiikkinsa kautta iloa kuulijoidensa elämään. Isä halusi myös tuoda laulujensa myötä ihmisille lohtua ja toivoakin elämän vaikeina aikoina. Reijo-isä arvosti ja rakasti kaikki nämä vuosikymmenet yleisöään erittäin syvästi. Hän koki vahvasti myös yleisönsä suuren kiintymyksen häneen, ”meidän Reiskaan.” Isä on koskettanut elämänsä aikana tuhansien ihmisten sydämiä jättäen niihin pysyvän muiston ja lämpimän tunteen.”

 

Reijo Taipale 9.3.1940-26.4.2019.

 

Muistokirja Oulunkylän kirkkoon

Reijo Taipale siunataan vain läheisten ja perheen läsnäollessa, mutta hänelle voi käydä kirjoittamassa viimeisen tervehdyksen Oulunkylän kirkossa Helsingissä, jonne avataan muistokirja.

Muistokirjaan pääsee kirjoittamaan tervehdyksen sunnuntaina 28.4. klo 9-15, maanantaina 29.4. ja tiistaina 30.4. klo 8-20 sekä keskiviikkona 1.5. klo 9-15. Helsingin Oulunkylän kirkko on osoitteessa Teinintie 10.

Perhe pyytää kukkavihkojen ja adressien sijaan tekemään lahjoituksen Suomen Aivosäätiön Alzheimer tutkimusrahaston tilille IBAN FI33 5541 2820 0225 99. Viitteeksi tilisiirtoon 5160. Suomen ulkopuolelta BIC OKOYFIHH.

”Tässä hetkessä ei ole sanoja – ainoastaan syvä kaipaus ja kiitollisuus.”

Anita ja Reijo Taipale Linnan juhlissa vuonna 2014.

 

”Musiikki jää elämään”

Krista Taipale sanoo, että omaiset jäävät kaipaamaan  niin kovin rakasta puolisoa, isää ja isoisää.

”Vaikka isä on nyt poissa, hänen musiikkinsa jää meille kaikille ja jälkipolvillemme elämään kauniiksi säveliksi ja muistoksi”, Krista Taipale kuvaa.

”Olemme äärimmäisen surullisia. Kiitämme lämpimästi myötäelämisestä ja tuesta – osanotto lämmittää ja lohduttaa.”

”Hyvää viimeistä matkaa Satumaahan, isä-kulta – kiitos niin paljosta, ihan kaikesta! ❤️❤️❤️”