Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Reijo Taipaleen tv:stä tuttu tyttärentytär laulaa muistokiertueella: “Isoisä oli esikuvani”

Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue nähdään lokakuussa suurimpien kaupunkien konserttisaleissa. Mukana on suuri joukko tähtiartisteja, kuten Saija Tuupanen, Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg ja Taipaleen tyttärentytär Senja Myller, joka on tuttu kasvo tv:n Idols-kisasta. Lue lisää!

Julkaistu

@

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikin, huhtikuussa edesmenneen Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue nähdään lokakuussa suurimpien kaupunkien konserttisaleissa. Mukana on suuri joukko tähtiartisteja, kuten Saija Tuupanen, Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg ja Taipaleen tyttärentytär Senja Myller sekä tähtiviulisti Satu Savioja.

Reijo Taipaleen muistokonsertit nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 19. lokakuuta, Tampere-talossa, Tampereella 20.10., Logomossa, Turussa 23.10.ja Sibeliustalossa, Lahdessa 24.10. Artistikaarti vaihtelee konserttikohtaisesti. Kiertueen juontajina toimivat Susanna Heikki ja Tarja Närhi.

Senja Myller on Reijo Taipaleen nuorin lapsenlapsi. Senja kisasi syksyllä 2018 television Idols-laulukilpailussa Nelosella.

Kiertueelle osallistuva, omaa musiikkiuraansa aloittava ja mm. Idols-kilpailuissa tv:ssä nähty Senja Myller on Taipaleen lapsenlapsista nuorin.

“Isoisäni oli minulle esikuva, niin musiikillisesti kuin muutoinkin ja on suuri kunnia päästä mukaan hänen muistokiertueelleen”, Myller toteaa.

Reijo ehti nähdä lapsenlapsensa tv-kisailun ja oli siitä hyvin ylpeä. Lue uutinen tästä.Saija: “Reijo oli suuri suosikkini”

Myös Saija Tuupasella on Taipaleesta lämpimiä muistoja.

“Reijo Taipale oli yksi suurista suosikeistani ja minulla oli ilo esiintyä muutaman kerran hänen kanssaan. Hän oli todellinen suomalaisen tangon kuningas”, Tuupanen sanoo.

Kari Tapion soittajia kiertueorkesterissa

Säestävänä orkesterina on Reijo Taipale -juhlaorkesteri kapellimestarinaan harmonikkamestari Jani Helenius. Taipale ja Kari Tapio olivat hyviä ystäviä, ja orkesteri koostuukin Taipaleen ja Kari Tapion taustayhtyeiden muusikoista.

Pro Finlandia -mitalilla ja lukuisilla muilla huomionosoituksilla palkittu Taipale menehtyi 79-vuotiaana viime huhtikuussa. Hänen levytysuransa alkoi vuonna 1962 kappaleilla Aila ja Yön hetket. Taipaleen muita ikimuistoisiksi tekemiä lauluja olivat mm. Satumaa, Tähdet meren yllä, Tango Humiko, Sateen tango, Onnen maa ja Elämän parketeilla.

Konserttien liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue (klikkaa konserttipaikan nimeä, niin pääset suoraan lippukauppaan):

19.10. Kulttuuritalo, Helsinki

20.10. Tampere-talo, Tampere

23.10. Logomo, Turku

24.10. Sibeliustalo, Lahti

AlfaTV televisioi yhden konserteista. Kiertueen järjestäjä: J. Jalkanen Oy.