Ota yhteyttä

Media

Saija Tuupanen Iltalehdessä: “Olen löytänyt itseni, olen nyt läsnä”

Saija Tuupanen kertoo IL:n jutussa myös ulkonäköpaineista: “Jos maha vähän pömpöttää, tullaan suoraan päin naamaa kysymään, ollaanko sitä nyt pieniin päin.”

Julkaistu

@

Saija Tuupanen on viikonvaihteen (6.-7.7.19)  Iltalehden kansikasvona. Onnellinen ja hyväntuulinen Saija sanoo löytäneensä tasapainon elämäänsä.

“Olen ehkä löytänyt itseni ja oppinut olemaan armollisempi itselleni. Ei tarvitse olla täydellinen. Kun elää elämää tarpeeksi, ymmärtää, mikä on tärkeintä”, Saija sanailee IL:n jutussa.

“Viimeisen puolen vuoden aikana on tullut rauha, tosi moni on sanonut, että näkee, että olen läsnä. Huomaan sen itsekin. Nyt elän hetki kerrallaan ja yritän nauttia joka päivästä.”

Saija Tuupanen on oppinut antamaan aikaa itselleen. Kuva: Facebook.

“Kysytään usein, ollaanko pieniin päin”

Saija Tuupanen myöntää Iltalehdessä, että on kokenut uransa alusta asti ulkonäköpaineita.

“Yritän syödä terveellisesti ja liikkua paljon. Haluan, että aamulla herätessä on hyvä olo, mutta totta kai mietin, miltä näytän”, hän sanoo.

“Ihmiset ovat tänä päivänä hyvin suoria. Jos maha vähän pömpöttää, tullaan ihan suoraan päin kasvoja kysymään, ollaanko sitä nyt pieniin päin. Näin on käynyt yhden jos toisenkin kerran.”

Mainos

“Yhden päivän vapaa ei riitä”

Saija on kasvanut henkisesti. Iltalehden jutun  mukaan ystävien vakava sairastuminen on saanut Tuupasen huomaamaan, että työ ei voi olla kaikkein tärkeintä.

Viime vuonna Saija laskee tehneensä 220 keikkaa. Ei keikkatahti tänäkään vuonna siitä juuri putoa, mutta Saija on oppinut antamaan itselleen aikaa. Suorittaja-luonne välttää uupumuksen pitämällä säännöllisesti lomia ja vapaapäiviä.

Iltalehdessä Saija tosin huokaa, ettei yhden päivän vapaa enää tahdo “tämän ikäisenä” riittää. Vaikka nuorihan Saija vielä on, täytti toukokuun lopussa 37 vuotta.

Tänään lauantaina (6.7.19) Saija tanssittaa eX-Miehet-orkesterinsa kanssa Satahäme soi -festivaaleilla Ikaalisissa. Katso Saija Tuupasen & eX-miesten keikat tästä.

 Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!