Ota yhteyttä

Uutiset

Suvi Teräsniska Yö-levystään: “Pelkäsin romahtavani studiossa” – itkuisia kehuja sataa

“En romahtanutkaan, vaan sain selittämätöntä voimaa”, Suvi Teräsniska kertoo. Tänään julkaistu Ihmisen poika -levy on saanut kuulijoiden kyynelkanavat auki.

Julkaistu

@

Suvi Teräsniska julkaisi tänään perjantaina (8.11.19) uransa toisen -tribuuttialbumin. Levy on kunnianosoitus yhtyeen edesmenneelle laulajalle, Suvin hyvälle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille.

“Tätä levyä tehdessä olo oli haikea mutta onnellinen. Pelkäsin silti romahtavani studiossa ja että itkun keskeltä nouseminen takaisin laulajaksi kävisi haastavaksi, mutta tapahtuikin päinvastoin”, Suvi sanoo.

“Sain jotain selittämätöntä voimaa minulle rakkaiden laulujen laulamisesta ja siitä, että pystyin purkamaan säveliin ja sanoihin ikävää sekä muistoja vuosien varrelta. Toivon, että lauluni kiirisi aina myös rajan tuolle puolen ja veisi mennessään viestin siitä, kuinka ikävä minulla on.”

→ Lue myös: Itkuvaroitus! Suvi Teräsniska levytti Olli Lindholmin muistoksi – kuuntele riipaiseva laulu


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).

Kuulijat ovat ottaneet uutuusalbumin ylistäen vastaan.

“Voi Suvi minkä teit. Niin ihana levy. Kolmannen biisin kohdalla saatiin ne puhdistavat kyyneleet.”

“Upeita, mahtavia, koskettavia, hentoja, niin parhaita niin edellisestä elämästä kuin tästä hetkestä muistoja.”

“Voi kiitos, kyyneleet vierii poskillani, niin monta ihanaa muistoa tuot pojastani, elämästäni, tuskasta, ilosta tyttäriini. Kiitos!”

“Kyllä Olli täällä kulkee mukanamme joka päivä ikuisesti.”

Ihmisen poika -albumilta löytyvät seuraavat kappaleet:
1. Ihmisen poika 2. Sano että jäät (Suvi & Jonne Aaron) 3. Vie mut minne vaan 4. Niin paljon me teihin luotettiin 5. Hetki kahden 6. Yötä vastaanottamaan 7. Voin luopuu mistä vaan 8. Sininen planeetta 9. Uneeni et tulla saa 10. Maasta sataa taivaaseen

→ Lue myös: Suvi Teräsniska kyllästyi ja alkoi treenata salilla: “Tanssi ei ole mun juttu”

Mainos

VARAA IKIMUISTOINEN PIKKUJOULUELÄMYS!

Kulunut vuosi on ollut Suville suurten tunteiden vuoristorataa. Ensin hän menetti hyvän ystävänsä Olli Lindholmin ja sen jälkeen synnytti kolmannen poikalapsensa. Ne kokemukset sydämessään hän halusi laulaa Ollin rakkaimman kappaleen, uutta elämää juhlistavan kehtolaulun Ihmisen poika, joka julkaistiin albumin ensimmäisenä singlenä.

Suvi Teräsniska julkaisi levyllisen Yön kappaleita vuonna 2013, kun tribuuttialbumi Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyi. Suvin ura alkoi heinäkuussa 2006 siitä, kun hän lähetti edesmenneelle laulaja Olli Lindholmille viestin ja pyysi päästä laulamaan yhtyeen keikalle Oulun Rotuaarille.

Keväällä 2020 Suvi lähtee Ihmisen poika -konserttisalikiertueelle. Osa kiertueen lipputuotoista menee Hope ry:n toiminnan ja erityisesti pienten lasten tukemiseen.

→ Lue myös: Suvi Teräsniskan Ihmisen poika -kiertue tekee hyvää –  haluaa auttaa vähävaraisia lapsiperheitä

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Katso Suvi Teräsniskan keikat tästä.

 


Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.

Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!