Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Tangokuningas Antti Raiski valmistui K-kauppiaaksi: ”Jatkan myös laulamista”

”Rakastan esiintymistä”, ensi vuonna 20-vuotista tangokuninkuuttaan juhliva Antti Raiski sanoo. Lue tuoreen K-kauppiaan haastattelu!

Julkaistu

@

Vuoden 2000 tangokuningas Antti Raiski on nyt virallisesti K-kauppias.

Antti valmistui kauppikaaksi eilen torstaina (7.11.19).

”Eilinen päivä ja ilta ja vähän yöstäkin juhlittiin K-Ruokakauppiaaksi valmistumista!” Antti kertoi Facebookissa.

”Valtavan suuri kiitos kasvattajakauppiaille Pilvi Ala-Huikulle ja Silja Törröselle! Kiitos myös kaikille teille työkavereille, jotka olette jaksaneet opettaa minua ja kuunnella hölmöjä juttuja!”

→ Lue myös: Tangokuningas ryhtyi K-kauppiaaksi – ”kohti uusia unelmia”

Vielä ei ole selvillä, mistä päin tangokuninkaan K-kauppa tulee lopulta löytymään.

”Kuumeisesti odotellaan vielä omaa kauppapaikkaa!”

Mainos
VARAA HETI, KLIKKAA KUVAA!

Antti Raiski on aiemmin kertonut, että päätti vuoden 2018 syksyllä toteuttaa unelmansa ja hakeutua kauppiaskoulutukseen.

”Olen aina viihtynyt ihmisten kanssa. Kauppiaan ura kummitteli mielessä jo kymmenisen vuotta sitten, mutta lapset olivat niin pieniä, ettei se tuntunut sopivan siihen elämäntilanteeseen”, Antti sanaili Vihdin Uutiset -lehdessä.

Kauppamies Antti on ollut aina. Jo 13-vuotiaana poika oli myyjänä kotikuntansa Nummelan linja-autoaseman kioskissa.

Nyt Antti asuu perheensä kanssa Lohjalla. Hän meni viime huhtikuussa (2019) naimisiin pitkäaikaisen rakastettunsa Niinan kanssa.

→ Lue myös: Tangokuningas meni naimisiin – katso Antti Raiskin tyylikäs hääkuva


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!

Lohjan seudulla Antti haluaisi myös pysyä. Hän kertoo Tanssiin.fi:lle, että kauppa tulee sijaitsemaan sellaisella alueella, ettei perheen tarvitse muuttaa.

”Eli järkevän työmatkan päässä kotiovelta. Ajankohdasta ja paikasta ei ole vielä tietoa. Odottelen sopivan kauppapaikan vapautumista”, hyväntuulinen Antti selittää.

”Kaupassa saan jatkaa työskentelyä ihmisten parissa. Kokonaisuutena kauppa tarjoaa moninaisia haastavia tehtäviä, joissa kuitenkin näkyy myös oma kädenjälki. Tavoitteena on, että oma kauppa erottuu joukosta omalla positiivisella, persoonallisella ja luovalla tyylillään.”

Ensi vuonna Antti viettää taiteilijajuhlaa, sillä kesällä tulee kuluneeksi 20 vuotta tangokuninkuudesta.

”Tangoeläkeläisellä” 20-vuotisjuhla edessä

Itseään Antti kutsuu leikkisästi ”tangoeläkeläiseksi”. Hän keikkailee enää silloin tällöin.

”Ensi vuonna olisi ilo palata muistelemaan näitä upeita vuosia myös laulaen eripuolille Suomea! Laulaminen on minulle edelleen hyvin rakasta puhaa ja haluan jatkaa sitä myös jossain määrin näiden tulevien haasteiden ohella.”

KATSO video Klassikoita syysiltaan -konsertista Nummelassa 15.10.19:

 


Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Uusi kännykkä 3€/kk? Tabletti 4€/kk? Elisalta saat kaikki laitteet jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoa tai muita kuluja.
Huiman halvat matkat ja äkkilähdöt! Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin matkailun tarjoussivusto. Myös pitkät matkat Espanjaan superedullisesti!