Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Itkuvaroitus! Suvi Teräsniska levytti Olli Lindholmin muistoksi – kuuntele riipaiseva laulu

Suvi Teräsniska julkaisi helmikuussa menehtyneen ystävänsä Olli Lindholmin muistoksi koskettavan tulkinnan Yö-yhtyeen megahitistä Ihmisen poika.

Julkaistu

@

Suvi Teräsniska julkaisi tänään perjantaina (9.9.19) oman versionsa -yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika.

“Kulunut vuosi on ollut minulle suurten tunteiden vuoristorataa. Ensin menetin hyvän ystäväni Olli Lindholmin ja sen jälkeen synnytin ihanan kolmannen poikalapseni”, Suvi kertoo.

“Nämä kokemukset sydämessäni halusin laulaa Ollin rakkaimman kappaleen, uutta elämää juhlistavan kehtolaulun Ihmisen poika.”

→ Lue myös: Suvi Teräsniska synnytti pojan: ”Kerrankin saa itkeä ilosta”

Suvi sanoo, että laulaminen on aina ollut hänelle keino käsitellä tunteita.

“Koska en aina osaa puhua niistä. Tämän kappaleen halusin laulaa, koska sydän sanoi niin. Tämä on minun keinoni osoittaa kiitollisuutta ja rakkautta, koska muuhun en juuri nyt pysty.”

→ Lue myös: Suvi Teräsniska lauloi Olli Lindholmin hautajaisissa: “Vaati tahdonvoimaa” – katso kaunis kuva

“Näistä päivistä en osaa kirjoittaa biisejä, en osaa pukea sanoiksi sitä ikävää ja menetystä, mutta osaan laulaa”, Suvi sanoo.

Laulu vieköön viestini rajan taa”

“Laulu puhukoon puolestani ja vieköön viestini myös rajan taa. Olli, toivon sydämeni pohjasta että matkasi on nyt vailla vihaa ja katkeruutta ja että sinulla on nyt rauha ja hyvä olla.”

Mainos

Suvi Teräsniska julkaisi levyllisen Yön kappaleita vuonna 2013, kun tribuuttialbumi Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyi.

Suvin ura alkoi heinäkuussa 2006 siitä, kun hän lähetti laulaja Olli Lindholmille viestin ja pyysi päästä laulamaan yhtyeen keikalle Oulun Rotuaarille.

Olli Lindholm menehtyi helmikuussa sairauskohtaukseen vain 54-vuotiaana.

KUUNTELE Suvi Teräsniskan Ihmisen poika (säv. Olli Lindholm, san. Juice Leskinen) 2019:Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!