Ota yhteyttä

Musiikkivideo

T.T. Purontaka teki kauniin version ranskalaishitistä – kuuntele uutuus

T.T. Purontakan uusi sinkku on soljuvan tyylikäs versio 40 vuoden takaisesta ranskalaishitistä, jonka Tarja Ylitalo teki ensimmäisenä suomeksi. Kuuntele ja nauti!

Julkaistu

@

T.T. Purontaka on julkaissut uutta musiikkia. Kokkolalaisen laulajan Sittenkin vain sinä on kaunis ja tyylikäs versio vanhasta ranskalaishitistä.

Sittenkin vain sinä -kappale on alun perin ranskalainen, Elsa Lunghinin esittämä sävelmä Quelcue chose dans mon coeur vuodelta 1987. Suomeksi sen levytti ensimmäisenä menestyksekkäästi Tarja Ylitalo vuonna 1988. Sanat suomeksi käänsi mestarikynäilijä Juha ”Junnu” Wainio.

Sittemmin myös mm. Jarkko Honkanen & Taiga ovat levyttäneet kauniista kappaleesta oman versionsa.

T.T. Purontaka on viihdyttänyt suomalaista iskelmäkansaa jo yli 40 vuotta, vuodesta 1977 lähtien. Tiesitkö muuten, että taiteilijanimi syntyi levy-yhtiön ideasta?

”Aloittaessani levytyshommia käytimme nimeä ’Tapsa Purontaka’, mutta silloisen Basebeatin johtaja Erkki Puumalainen, ajatteli, että nimi kuulostaa liikaa takametsien humppamieheltä ja keksi lyhentää nimeksi T.T.”, Tapani Purontaka kertoo.

Katso T.T. Purontakan keikat tästä.

KUUNTELE T. T. Purontakan Sitten vain sinä (säv. Georges Lunghini & Vincent Bouvot, suom. san. Juha Vainio) 2019:
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Huonekalut suoraan kotiovellesi, kätevästi netistä. On24.fi on edullinen ja laadukas sisustustavaratalo.