Ota yhteyttä

Tangomarkkinat

Maria Tyyster ohjeistaa tangokisaajia: “Unohtakaa stressi, olkaa onnellisia” – karsinta alkaa

Julkaistu

@

Lempäälän Ideapark täyttyy huomenna lauantaina (24.4.519) jännittyneistä tangolaulajista, kun Seinäjoen Tangomarkkinoiden karsintatapahtuma käynnistyy. Mukana on talven esikarsinnoista jatkoon päässeet 64 laulajaa, joista lauantaina jatkoon kelpuutetaan vain 16. Voit lukea Ideaparkin kisaajien nimet ja lisätietoa tästä uutisesta.

Tiedossa on siis tunteita laidasta laitaan onnen kyyneleistä pettymyksen purkauksiin.

Myös tämän vuotinen tangotuomaristo on Lempäälässä paikalla eli Jari Sillanpää, Kike Elomaa, Tarja Närhi ja Martti Haapamäki.

Tangokuningtar Maria Tyyster on tapahtumassa vierailevana tuomarina. Maria antaa karsintaa jännittäville laulajille lempeät ohjeet:

“Olette päässeet pitkälle! Turha jännitys ja stressi kannattaa unohtaa. Osaatte varmasti sen, mitä tulette tekemään”, Maria Tyyster valaa uskoa.

“Ennen suoritusta, laittakaa hetkeksi silmät kiinni, rauhoittakaa hengitys, olkaa onnellisia ja onnitelkaa itseänne siitä, että Osaatte. Hymyilkää, sanokaa mielessäni: “tiedän, mitä teen” ja laulakaa suoraan sydämestä. Mahtavaa, että olette mukana!”Tangomaratoni on koko päivän kestävä suuri yleisötapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Lempäälän Ideaparkin Keskusaukiolla lauantaina klo 9.30-19. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tangomaratonissa seremoniamestareina nähdään tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela.

Tangomaratoni kilpaillaan kaksivaiheisena ja tangontäyteisen päivän jälkeen valitaan 16 laulajaa (8 naista ja 8 miestä) jatkamaan tangomatkaansa. Tangomaratonista tuomaristo valitsee 8 mies- ja 8 naislaulajaa lauantaina 8.6. Kerava-salissa käytävään Finaaliin karsintaan.

Tanssiin.fi seuraa lauantain tapahtumia ja uutisoi luonnollisesti tuoreeltaan, ketkä onnelliset laulajat pääsevät jatkamaan tangomatkaansa.

 
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *