Tähän linnaan Jari Sillanpää suunnittelee jättikonserttia Fuengirolaan

Tähän linnaan Jari Sillanpää suunnittelee jättikonserttia Fuengirolaan

Tähän linnaan Jari Sillanpää suunnittelee jättikonserttia Fuengirolaan

Jari Sillanpää yllätti ravintolayleisön lauantai-iltana Espanjan Aurinkorannikolla, Fuengirolan “suomalaiskaupungissa”, kun laulajatähti hyppäsi Kukko-ravintolan lavalle laulamaan.

Kukossa oli esiintymässä Sillanpään hovikitaristi Juha Lanun johtama Matkin Colea -yhtye. Paikallisen Fuengirola.fi -nettisivuston mukaan Jari lauloi kaksi jazzahtavaa kappaletta

“Tällaiset ex-tempore -jutut ovat hienoja. Elämä hymyilee muutenkin, joten laulaminen hyvien muusikoiden kanssa on upeaa”, Sillanpää hehkutti keikalla Fuengirola.fi:n mukaan.

Suomalaiselle ravintolayleisölle tangokuningas oli ilmoittanut myös suuren uutisen. Sillanpäällä on suunnitteilla kevääksi jättikonsertti Fuengirolassa sijaitsevassa, tuhat vuotta vanhassa Sohailin linnassa. Sillanpään mukaan vanhaan maurilaisperäiseen linnaan on tarkoitus luoda upea, tunnelmallinen konsertti.

Sohailin linna Fuengirolassa sijaitsee meren ja joen kainalossa.

Sohailin linna on monelle Aurinkorannikon-kävijälle tuttu, se kohoaa näkyvänä maamerkkinä Fuengiriolan kukkulalla meren ja joen yhtymäkohdassa. Fuengirolan kaupunki osti rappeutuneen linnakkeen vuonna 1998. Rakennustöitä on tehty siitä asti.

Kesäaikaan linnassa järjestetään musiikki- ja taidetapahtumia. Aivan linnan alapuolella leviää kilometrien pituinen hiekkaranta.

Lämpimässä yössä, tähtitaivaan alla, on totuttu katselemaan ja kuuntelemaan Espanjan huippuartisteja. Mikseipä sinne yksi suomalainen Sillanpääkin mahtuisi.

Linnan sisäpiha on upea paikka konserteille.

Katso Matkapörssin upeat lomatarjoukset ja äkkilähdöt! Matkapaketit maailmalle edullisesti ja luotettavasti.
Voita iPhoneX! Tai unelmaloma! Rahaa tai lahjakortti! Osallistu upeisiin arvontoihin ja kisoihin ilmaiseksi. Klikkaa heti ja voita!
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!

 

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesi