Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Uuden voimabiisin julkaissut Tommi Soidinmäki: “Yksi urani parhaista vuosista”

15-vuotista taitelijajuhlaansa viettävä Tommi Soidinmäki iloitsee, että nuorisoakin näkyy keikoilla. Uusi Vahvemmaksi-sinkku on jatkoa Päivä sen jälkeen -hitille. Lue lisää!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki on julkaissut juhlavuotensa kunniaksi uutta musiikkia. Vuoden 2004 tangokuningashan viettää 15-vuotistaitelijajuhlaansa tänä vuonna.

Eilen perjantaina julkaistu sinkku Vahvemmaksi on jatkoa Päivä sen jälkeen -hitille. Tommi sanoo tilanneensa jatko-osan HERE Musicin toimitusjohtajalta ja säveltäjältä Maki Kolehmaiselta runsaan yleisöpalutteen vuoksi.

“Olen saanut satoja viestejä faneilta ja kuulijoilta, kuinka edellä mainittu biisi on antanut voimaa moniin eri elämän tilanteisiin. Se tuntuu todella hyvältä, että voi auttaa eri biisien kautta. Jotkut viestit ja kirjeet ovat olleet todella pysäyttäviä. Tekijätiimi onnistui mielestäni jälleen täydellisesti, sain sen mitä toivoin, Tommi kertoo innostuneena.

“Juuri minun näköiseni biisi”

Erityisesti pidän jälleen Sana Mustosen vahvasta tekstistä, jota tukee Makin slaavilailen, kaunis melodia – juuri minun näköiseni biisi.”

→ Lue myös: Auts! Tommi Soidinmäki mursi jalkansa sohvapöytään: “Tekevälle sattuu” – laivakeikalla sandaaleilla

Label

KLIKKAA KUVAA JA VARAA HETI!

Viimeisin, kesällä julkaistu kappale Likapyykki on soinut tiuhaan eri radiokanavilla; biisi on edelleen mm. paikallisradioiden Radio Top 20 – listalla. Menestyksellinen yhteistyö Aikakoneestakin tutun Maki Kolehmaisen kanssa on tuottanut viimeisen parin vuoden aikana Tommille jo useita hittikappaleita; mm. Saunarallin, Päivä jälkeen sen sekä Kartan.

“Nuorisoa näkyy keikoilla”

Menestys näkyy keikoillakin.

“Yleisömäärät ovat huimasti kasvaneet. Yksi tärkeä huomio on ollut nuorison mukaantulo keikoillemme, jota pidän todella tärkeänä uran jatkuvuuden kannalta, hyväntuulinen Tommi kertoo.

Marras- ja joulukuussa Tommin voi nähdä pääosassa Salon Teatteri Provinssin pikkujoulurevyyssä Soidinmenot” Lisäksi Soidinmäki lähtee suurelle konserttisalikiertueelle: Tangon seitsemän veljestä. Kaiken tämän lisäksi Tommi ja Vastakaiku-orkesteri tekevät mm. yhteiskiertueen Aikakoneestakin tutun Sanin kanssa (Joulun tähdet).

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki tähdittää joulukiertuetta Sanin kanssa: “Meillä on vahva yhteinen energia”

Vuosi 2019 on ollut Tommi Soidinmäen uran yksi parhaimmista vuosista. Kesäkuussa julkaistusta Sydän sydämessä -biisistä napsahti kultalevy, kesään mahtui yli 75 esiintymistä , käsittäen festari- ja lavakeikkoja, ja mahtuipa mukaan myös pari päärooliakin.

Lisäksi luova monilahjakkuus julkaisi kaksi uutta korusarjaa: Sydän sydämessä sekä Ikuisuus. Kyseiset korusarjat ovat Suomen myydyimpien korujen joukossa yhä edelleen. Palkittiinpa Tommi myös syyskuussa arvostetulla Vuoden tanssittaja 2019 -palkinnolla.

→ Lue myös: Onnea! Tommi Soidinmäki on Vuoden tanssittaja – kiitti palkinnosta Dubaissa

Katso Tommi Soidinmäen keikat tästä.

Uusi Vahvemmaksi-kappale ei vielä ole Youtubessa. Voit kuunnella sen Spotifysta tästä.


Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!